Fundering!

Jag satt och läste min vän emmas blogg alldeles nyss och vart väldigt glad, jag har äntligen skaffat en ny vän osm jag kan lite på, osm jag kan umgås med och kan slappna av med :D

Just nu vet jag inte hur jag ska lösa allt med skolan, jag känner att jag inte riktigt hänger med, det här med högskole studier är verkligen inte lätt.

jag förstår knappt hälften av det vi läser, och jag vet inte hur man skriver en logg utan bara skriver en massa, jag hoppas verkligen att det kommer att bli bättre och att jag kommer att hinna med.

Jag tappar studie lusten när man inte riktigt hinner och hänger med, jag vill verkligen verkligen klara detta!

jag fick även redan på att man måste ha två inriktingar, när man ska bli gymnasie lärare.. vad ska jag då välja för andra ämne när jag bara vill ha drama igentligen?

jag funderade på historia, men nej det får jag inte ta efter som jag inte har läst gymnasie historia och inte har ork och tid att läsa det på kvällarna, så vad väljer jag då?!

Engelska, ja det är jag ganska bra på, men kommer jag att kunna lära ut det? eller komer jag bara att fastna?

hjälp hjälp hjälp!!!

någon som har ett bra föslag på vad man kan bli för lärare förutom drama på gymnasiet?


Jag länktar tills det blir dax, jag vill nu, jag vill jag vill jag vill....  emma och emelie vet vad jag pratar om, och ingen annan behöver veta!  låter kanske lite elakt men igentligen vill jag att alla ska veta, men inte just nu!


En gång så var det en liten flicka som inte hade så stora bekymmer i livet, hon var lycklig och ovetande om den stora världen runt om.

Hon växte upp och blev en sansad och lugn tonåring, hon mådde aningen dåligt ett tag, men det gick över. trodde alla iallafall. igentligen fortsatte hon må dåligt.

Flickan kännde att hon aldrig dög till något eller för någon, hon kämpade för att vara glad och trevlig inför alla och låssas som om allt bara var bra.

En vacker dag så träffade hon en annan flicka som hade samma problem och förtog hur hon kände, och hon vart glad men samtidigt lessen för att någon annan mådde lika dåligt som henne.

En annan flicka som den lilla flicka lärde känna fick henne att må bättre och lite på någon.

Men flickan är lessen och mår dåligt, och hon vet inte vad hon ska göra, någon annan som vet hur sagan slutar?

Egen lägenhet!

Äntligen äntligen äntligen så har jag fått en egen lägenhet äntligen!

jag ska flytta den 1 oktiber :D lyckliga jag :D kanske inte till det bästa stället men det är iaf alldeles mitt eget!

dagen till ära så har dagen gått helt åt helvete!

först när jag och emma var på väg från skolan så vad det fel på tunnelbanan :/ väldigt mycket fel och krångle.. sen så kommer jag fram till att om jag får en omöblerad lägenhet så kommer jag inte att kunna få mina möbler, efter som jag inte har råd att hämta dom..efter det så kan johan inte hämta min student litteratur så jag måste åka upp och göra de.. men nej det har jag inte råd me... sen efter det så blir mitt sl kort stulet.. jippi vilken jävla dag.. och körsbäret på alltihopa är att jag har tookigt mycke hemlänktan!

men jag har mina förhoppningar om resten av veckan!

jag hade en took bra helg, jag och emelie drack en tookkigt konstigt vin och skulle gå på krogen men ångrade oss när vi kom in till stan.s å vi åkte hem igen :P

ha en bra måndag, för det hr inte jag.. nu ska jag hänta tvätten!

äntligen lördag!

dagen till ära ska jag tillbringa med min vän emelie, eller ja jag ska hjälpa henne att flytta :P

jag trivs som fisken i vattnt här nere och vet inte om jag flyttar upp igen, men johan lockar lite gran på mej.

jag har träningsverk som få idag, på torsdagen så dansade jag med skolan jazz och swing, sen så tränade jag efeter det och igår så dansade vi flamenco och hade barn lekar, så träningsverken kom smygande :P får se hur man mår imorgon efter allt bärande :P

det roligaste hände mej igår, jag skulle tvätta och hade tvättat i två timmar och skulle hämta upp tvätten igen, då är jag utlåst från mitt tvätt rum, hur lyckas man med det??

jag fick i panik ringa till jouren för att få hjälp, när sesdan jouren kommer så var det en ung kille som kom och han skrattde åt mej, de va första gången han hade fått rädda nån som blivit utlåst från sin egen tvätt stuga :d kan du tänka dej..

ja ja ja ja.. jag måste väl gå till pendeln då, fasten jag inte vill... :P