30/1

thihi.. ny tatuerad :P

från och med 10:00 idag pryds min vänstra handled utav mitt stjärntecken :D

imorgon tar jag mig en tur upp till hudik, på fredag ska jag umgås me micki ::D

lördagen kommer att spenderas i sundsvall, men hans vänner...
vi skall prata i helgen om det lilla oväntade som dykt upp! får se hur det blir!

nej nu ska jag ägna min eftermiddag åt att läsa min bok och sedan ta mig till emma!

// vessli - ny tatuerad

image6

24/1

Teknistsätt så ska jag klippa mig idag :D äntligen sist var i augusti :P



jagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvill. Jag vill! jagvilljagvilljagvilljagvilljagvilljagvill

Jag hoppas och jag vill!

jag kommer alltid att älska dig mest av allt, den ända jag ser i min framtid är du!

Mitt liv saknar mening utan honom, visst en klyscha men ändå, jag klarar inte riktigt av att avar utan honom. varför skulle jag inse det försent, varför?

jag vill att det ska bli vi, men bara om han vill, men han får verkligen inte försvinna ut ur mitt liv. om jag inte får vaar tillsammans med honom så vill jag försöka vaar hans vän hur ont det än kommer att göra.. för detkommer det, den dagen han träffar en annan kommer mitt hjärta gå itu, en jag skall finnas där även då, jag tänker finnas där hur ont det än gör, jag vill inte förlora honom, heller ett liv som gör ont än att leva utan honom..

hur kan man älska någon så mycket men inte inse det fören det är försent, hur kan man inse när man är 21 att man har hittat den man vill spendera sitt liv med?

Jag saknar dig!

Dagen har gått åt till att åka fram och tillbaka in till tullinge.. först för att klippa mig sedan för att hämta min nya jacka.. som är toook snygg :D

saknaden värker i mig!
jag vart godkännd på första kursen jag läste:) jag ville dela detta med dig, du som vet hur jag har kämpat! saknaden är ett stort hål!

23/1

Jag vill inte, jag ångrar mig!

21/1

Tomheten är något som sprider sig i min kropp, varför känner jag min så tom när det var ett gemensamt beslut?

Jag vill inte, jag orkar inte känna det så här nå mer nu. jag vill bara att allt ska bli bra, är det meningen att det ska vara vi så blir det vi, och om inte så nej då var det inte så.. men varför ska det behöva göra så ont?

jag saknar honom redan fast jag vet att det inte kommer att bli som vanligt den här gången, jag känner det i hela min kropp..menvarför känns det som att vi har tagit fel beslut, när vi båda vet att det inte funkar mellan oss? varför?

jag orkar inte! kan det inte bara sluta göra så ont!

Idag kom den jobbiga delen, när jag var på väg hem från skolan, jag grät och grät, varför skulel det bli så här, när vi är så bra vänner, jag vill ju bara att det ska fungera...

varför skall det vara så här?

jag orkar inte

20/1

Idag tog vi steget att gå åt skilda håll!

19/1

idag har varit en sån dag då man önskade att man inte gick upp imorse, vinder viner och vädret är allmänt trist.

jag har spenderat min lördagskväll hemma framför datorn och förökt att lista ut en massa knepiga saker.

jag pratade med min vän marita i ett par timmar som vanligt nnumera :P jag saknar henne väldigt mycket nu när hon bor i malmö :/

kvällen ska vidare spenderas med en bra bok och en massa te.


Dagens boktips:
Ett Ufo gör entre av Jonas Gardell.

den handlar om den unge Juha och hans liv i sävbyholm. om hans problem och tvister.
helt klart läs värd speciellt om man känner att man tappat bort sig själv, eller vill ha en insikt om barn och ungdommars liv.

Litteratur


Jag vet inte längre vad "hemma" är efter att ha flyttat runt så mycket. Det enda det betyder nu är den plats där böckerna finns.


John Steinbeck



Exakt så känner jag!

jag har flyttat överallt och ingenstans i mitt liv, men vart jag än har kommit så det första jag packat upp har vari mina älskade böcker, mina böcker är som mina barn.

jag älskar att läsa och har alltid gjort det, just nu håller jag på att läsa Shakespear, vilket geni!

jag tycker att det är synd med all tv och all film som alla kollar på hela tiden, visst jag kollar på tv och film, men jag älskar att krypa upp i ett hörn med te och en bra bok.
jag kan sitta i flera timmar och bara läsa, jag märker inte ens världen som finns runt omkring mig, jag drömmer mig bort.

när man är ledsen så finns alltid böckerna där och tröstar och när man känner att all bara är fel så kan man drömma sig bort med en bok.
böcker är något som utvecklar ens fantasi och får en att tänka.
samtidigt som den ger en trygghet av att inte behöva tänka själv, man behöver inte ränka på vad som skall hända man behöver bara läsa det som står.

jag kommer alltid att älska mina böcker, dem är en del av mig.
jag kanske ska börja skriva recensioner iställer för att skriva ned en massa meningslösa saker om mitt vardaliga liv.

Dagens bok tips är:
vilken som helst av Harry Potter böckerna av JK. Rowling
varför?
jo för att det frår en att mysa och tänka på annat. slappna av och bara njuta. böckerna är härliga och inner håller det mesta, visst att dem är skrivna för bran och ungdommar från början, men jag älskar dem och kan läsa dem om och om igen. dem skildrar så mycket av dagens undommar och´en massa annat så klart. men det är dagens tips!

Kursavslut :D

Kursavslutet närmar sig med stormsteg och glad över det är jag :D

Äntligen så är kursen från helvetet över äntligen, äntligen.

jag ska göra klart den sista uppgiften sen så är kursen över. på fredag klockan 12 så är kursen över : D

Utvärdering, artikel och VFU raport.

jag ska fira hela helgen genom att sova åhh vad jag ska sova.

nästa kurs kommer att vara Drama, äntligen ;D en massa drama åt folket. jag kommer att läsa teater och drama historia yeey :D

flummigt japp!

Hudik igen

Jaha, då var det fredag och dax för en tur till hudik igen, min älskling ska ha inflyttningsfest och ville ha mig där, och själklart så åker jag dit! :D

så nu sitter jag och knåpar ihop ett litet blogginlägg innan jag ska skynda mig till bussen, som jag alltid kommer till i sista sekunden, jag skulle aldrig göra så nån annan stans, men den här bussen funkard det helt enkelt inte att komma i tid till.

jag fick godkännt på första del kursen i den här kursen :D yeeey min första högskole inlämmning :D


oj ne nu måste jag springa!

Mobbning

Trött som få, jag sov max två timmar i natt.

men jag ångrar inte att jag gick upp och gick till skolan imorse, seminariumet idag var tookigt bra.

vi pratade om mobbning och fick en massa bra info och bra saker att göra om man ser någon som bli mobbad i sin klass, ( när jag blir lärare och har en egen klass)

Jag fick tex reda på att mobbning r en brottslig handling, jo visst visste jag innan att det var dåligt och att mobbning inte alls är bra, men jag visste fakiskt inte att det var brottsligt.

det finns en hel del lagar och rättigheter om mobbning, jag tycket att alla lärare och alla andra med föresten ska läsa dessa lagar och rättigheter.

jag har hörs skräck historier om lärare som inte ser elever som blir mobbade, lärare som mobbar elever. jag blir så förbannad och arg när jag tänker på de som mobbar andra, de som utsätter någon för en handling som den aldrig kommer att kunna glömma för resten av sitt liv, hur fan kan man göra nått sånt?!

jag vet åtminstone att de elever jag kommer att få kommer att bli upplysta om vad som gäller med mobbning och hur illa det är, jag tänker upplysa dom om vad för rättigheter och skyldigheter man har!

jag hoppas att mobbningen kommer att upphöra, visst det kanske den inte kommer, men man kan alltid hoppas och önska, samt verka för att den ska försvinna!


2008

Jo nu var det ju ett tag sedan jag skrev, jag fick en invation av virus på min dator så då var det bara att finna sig i att det skulle bli en dator och intrenetlös jul och nyår.

julafton var riktigt bra faktiskt, men än har jag inte haft jul :P den kanske kommeri sommar nån gång, vem vet :P
jag fick en massa roliga saker i julklapp, ett par hörlurar glas och det bästa shakespears sammalade verk :D den du!

dagarna efter hjälpte jag min älskling att byta lägenhet till en mindre, jag och hans syster kämpade och slet med att packa allt och städa, han hade glömt att fixa kartonger :S

katterna gillar den nya lägenheten, det gör jag och han med :D
 nyårsafton spenderade vi i söderhamn hos två av hans kompisar, fyrverkerierna såg ut att kosta en hel del, de blir inga nya vägar i söderhamn på ett par år :P

sedan bar det av med bil till hudik, han skulel jobba dagen efter!

vi firade även ett år som förlovade ♥
jag fick en gullig liten sandisk av honom som förlovningspressent :D


dagen efter så skjutsade jag honom till jobbet så snäll och gullig som jag är, och när jag kommer hem igen så står det ett par främmande skor i hallen :o  hmm.. en av johans kompisar skulle sova hos oss, så vi åt frukost och kollade på tv, sen bar et av till sängs igen!

dagarna flöt på med plugg och tv kollande, japp nu har jag kollat på tv så det räcker och blir över för ett par månader framöver. 

igår kom jag hem till stockholm igen, en massa rolig post hadejag fått, annars var det sig likt. 

Tack för julkortet! min vän från karlstad skickade mig ett julkort :D

idag så, jo jag har spenderat dagen med att tvätta och plugga!

mitt tvåttkaos idag bestod av en omgång i tvätt maskinen och när den tvätten var helt klar och inlagd igarderoben gav jag mig på att packa upp min packning.

haha de skulle jag inte ha gjort, i ena av mina väskor hade en shampo flaska gått sönder, jippi ´då var det baar att bege sig ner till tvättstugan igen och tvätta, det roliga med det här var att jag inte märkte något fören jag lagt allting på sängen, så jag kladde ner mitt täcke som jag bytte lakan på igår.

jaja intressant? neee.. 

plugget funkar och livet med... nu ska jag ge mig ut på markanden för lägenhetre.