Årsdagen

Idag firade jag och emma årsdag på vår vänskap :P genom att äta på vårt mc donalds :P sen spelade vi lite familje geni :D hur kul som helst mot slutet.. vi bara skrattade och fånade oss :P som avnligt :P
Vi ska kanske förmodligen ses på fredag och då ska jag träffa en till vän till henne :D de ska bli jätte kul att få göra det faktiskt :D



Idag har det varit lite blandade känslor, jag har saknat honom enorm och önskat vissa stunder att det inte hade hänt... men samtidigt så vet jag att det är för det bästa för både han och mig.
Men samtidigt så är han min bästa vän och jag vill inte förlora honom ur mitt liv och det tänker jag inte, jag tror vi betyder för mycket för varandra på vänskaplig nivå för att lämna varandra helt.
Han litar på mig och jag litar på honom, jag vet saker om honom som ingen annan vet och han vet saker om mig som ingen vet.. jag hoppas verkligen att vi klarar av att vara vänner..

jag tror mer att jag saknar den delen än vårt förhållande, det senaste året har mest varit ett sätt att avsluta det på tror jag, från både hans och mitt håll.. från mitt håll mer omedvetet. men att det senste året har varit mer förberedande för den här dagen.
Sen skulle jag inte påstå att vi haft det bästa förhållande hela tiden, men som sagt jag tror vi är bättre vänner än vad vi var pojk och flickvän.. och jag hoppas att vi kommer vara bra vänner i fortsättningen med :D som jag redan skrivit.

nu ska jag inte dravla nå mer idag, utan äta mig lite glass och njuta utav mina husfruar :D

// Vessli ♥

Tack!

Jag har två vänner som verkligen ställt upp för mig under den här veckan :( tack till er, jag vet att ni vet vilka ni är.

Sedan finns det tyvärr en vän som jag verkligen är besviken på, jag trodde verkligen inte att den vännen inte skulle ställa uppordentligt..! Väldigt besviken, men nu vet jag att jag inte heller ska ställa upp!

Annars så känns det ganska bra idag, jag grät ganska mycket igår och fick ur mig en hel del som behövde komma ut.
hela kvällen vigde jag åt att bara få ur mig en massa.. jag gjorde min alldeles egna rit, jag tog en kartong en liten en, målade den i fina färger oc´h mönster.
sen tog jag allt som tillhörde oss som mitt fina halsband som gick sönder och förlovningsringen, några teckningar som vi gjort tillsammans, och ett kort på honom. lådan lade jag sedan undan och där får den ligga. fina minnen som alltid kommer att finnas.

Idag känna allt mycket lättare och det är mycket lättare att andas, jag känner inte att det är lika jobbigt idag som innan, men det går väl upp och ner, imorgon kanske det gör ont eller kanske inte...
ja ja, jag försöka se framåt och inte bakåt och försöka ha roligt här och nu, sorg kan man ta en annan gång i livet. :P

// Vessli

Ont

Idag när jag var på ica för att handla lite smått och gott till min tv kväll, seriekväll ikväll, så slog det verkligen mig hårt att det verkligen inte är vi nå mer.. det slog verkligen bara till, jag började gråta på ica och vart tvungen att lämna allt för att springa upp til lägenheten, där jag bröt ihop innan för dörren.. nu sitter jag här och känner mig bara tom..
jag borde dona lite, jag borde ta tag i disken och jag borde göra en massa saker.
men jag kan inte.. eller kan och kan, kan kan jag väl.. men jag orkar inte.. jag har tappat all lust och jag vill bara ligga under täåcket och gömma mig...
jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. jag vill bara ringa honom.. jag vill bara att allt ska vara bra.. eller nej jag tror att det här kanske är det bästa.. men jag skulle bara vilja prata med honom.. som vänner eller nått... bara höra hans röst en gång till... så att jag sen kan gå vidare i mitt liv.. så jag kanske kan få ett avslut på det hela..

Jag önskar att han hade vågat träffa mig och bryta istället för att göra det via telefon..

Sen då när jag har kommit över honom, och jag är redo för att gå vidare... hur gör man då?
hur ger man sig ut i den världen igen, jag vill inte behöva leta och leta efter den som jag kan dela mitt liv med.. kan han inte bara dyka upp och göra mitt liv till en solskenshistoria.. jag är inte den som strular runt och leker.. jag vill inte ha de så.. eller vad vet jag det var ett tag sedan jag var singel och då var jag ganska ung och då var det en helt annan sak..
så lekte man fortfarande.. men å är det inte nu, jag är inte sån.. jag vill inte ha en massa killar att räkna upp.. jag vill ha det riktiga.. jag vill bara ha det på riktigt!

// Vessli

Söndag

Jag förstår inte hur jag kan känna mig så ensam när jag är omgiven av vänner och familj, men jag känner mig så ensam och utelämnad..
det spelar ingen roll vad jag gör eller med vem jag gör det med, jag känner ändå den känslan.

Just nu saknar jag hans röst, jag saknar att kunna ta upp telefonen och ringa, jag saknar att kunna berätta allt för honom.
Det är det som är jobbigt just nu, jag började känna det igår.. men självklart efetr 4 år av samtalstid så är det nog inte så konstigt att man saknar någons röst..

just nu försöker jag hålla mig ifrån att ta upp telefonen och ringa, jag vet att jag inte ska och att han inte vill att jag gör det.

// Vessli - Kliar i fingrarna


Ont



Idag gör det väldigt ont!
Jag gråter om vart annat och vet inte vart jag ska ta vägen.
Och vissa stunder känner jag ingenting.
Jag hoppas det går fort att komma över det här, jag orkar inte vara ett vrak.
Även om det har varit på väg en stund nu så är det ändå väldigt jobbigt. det är ändå fyra år det handlar om.

// Vessli - Brooken heart

Tage


JA må hon leva jag må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år...:D
Grattis till Tage som fylle dubbel tvåa idag :D




http://dudewhereismylife.blogg.se/

VÄNNER ÄR TYSTA ÄNGLAR

Vänner är tysta änglar som lyfter oss på våra fötter
när våra vingar har problem att komma ihåg hur man
flyger.

Shopping

Idag kom csn pengarna :) och jag har shopat lite idag, små saker som jag behövde mest, eller jag små och små, en extern hårddisk en ny bh i min storlek, ett nytt headset, en ny tröja från hm.
så lite smått och gott.. en massa mat blev det med :D

Tack för allt stöd och uppmuntringar från alla mina vänner och min familj. Ni som ställt upp förtjänar verkligen ett stort tack :)

idag har det varit extra jobbigt då det var meningen att jag skulle åka upp mot hälsingland och träffa familjen och sedan Johan, så när klockan började närma sig tre och jag visste att det var den tiden jag skulle ha åkt så brast det, det kändes fruktansvärt.. men men, jag tog mig samman och shoppade lite. åkte hem och käkade och nu sitter jag här och lägger över min dator på den externa disken.. så jag får plats för ett spel som jag nyss började spela. World of Warcraft.. jagg jag har ramlat dit.. :P

men skyll inte på mig utan på emelie:P hennes fel.. hon lurade mig..:P

hon sa även att det är en bra verklighets flyckt.. vilket jag desperat behöver just nu. Vi håller fortfarande på att ordna lite saker.. som min dator står han på.. ica kortet jag lite sånt smått och gott..
så tyvärr så måste vi prata just nu.. jag kanske skulle behöva vara utan det en vecka för att komma över den delen lite grand.. men men... efter fyra år finns det en del saker som man måste fixa innan..
jag hoppas verkligen att vi kommer att kunna vara vänner senare.. och att han inte bara skiter totalt i mig för att det blev som det blev.

Min blogg kommer nog tyvärr färgas av det här nu ett tag.. men bloggen är väl till för att man ska kunna skriva vad man vill och skriva av sig om allt!

Nu är snart allt klart då ska jag fly verkligeheten en stund..

// Vessli


Svårt

Det är ganska svårt att inse att det är helt slut, jag väntar hela tiden på ett sms eller ett samtal.. speciellt på kvällarna, vi har sagt god natt till varandra varje kväll nu i 4 år och de känns fruktansvärt konstigt att det är så.

det är när jag tänker på det det gör ont. men vad ska jag göra.. jag kan ju bara vänja mig av med det och gå vidare. men det känns jobbigt och konstigt.
han kan inte rå för att han inte tycker om mig längre, det är inte hans fel och jag klandrar honom heller inte för det.
jag hoppas verkligen att han hittar någon att dela sitt liv med, jag hoppas att jag hittar det med.
Bara jag slipper få veta det på ryktes vägar, det orkar jag inte..

Min manga kurs vart inställd ikväll och de känns inte så bra, jag hade velat tänka på nåttannat ikväll.. tröttat ut mig så pass mycket att jag bara somnade när jag kom hem. för att slippa tänka på samtalet som inte kommer att äga rum.

// Vessli


Nytt kapitel

Nu idag börjar ett nytt kapitel i mitt liv, jag ger mig in i singellivets vimel.. Efter fyra skakiga år så är det nu dax att ge sig in i det. läskigt konstigt och helt upp och ner.

Även om det inte var bra hela tiden så fanns det ju studner det var det. de stunderna tänker jag minnas och låsa in i mitt hjärta. där ska de få stanna resten av mitt liv. 

Han kände att han inte ville mer och självklart så ska man inte vara med någon man inte vill vara med. och det är ingens fel att känslorna försvinner, ingen kan rå för det. 

Det gör ju självklart ont och det kommer det väl göra ett tag, men som sagt av flertal personer, det blir bättre, jag får koncentrera mig på mina vänner och mina intressen. 
JAg ska åka till min äslakde Lilla syster heltäckningsmattan i november :) det ser jag verkligen fram emot. Jag ser fram emot biobesöket med Emelie, jag ser fram emot alla härliga höst promenader med Emma. JAg ser fram emot att få träffa Tage igen. jag ser fram emot att få göra helt klart i min lägenhet. 
Jag ser verkligen fram emot att min mamma och syster ska komma ner i december. jag hoppas verkligen att det blir av. 
jag och emma ska åka upp till mitt hälsingland i början av november :D det ska bli kul att visa hur jag är uppväxt oxh vart!

Liver fortsätter vad som än händer, det kommer vara tufft och jobbigt men som sagt livet fortsätter. 

NU ska jag klä på mig lite och njuta av slutet på boken jag läser. Känn pulsen slå utav Berny Pålsson  väldigt bra självbiografi!

// Vessli - Tom 

...

...Fan...

65 G

Jag förstår nu varför min rygg protesterar en massa... jag förstår varför jaghar ont...65 G


Ja, idag så började jag dagen med VFU, drama-teater :) gruppen är jätte härlig och det är riktigt roligt, andra  lektionen var stökigt men bra, allt fungerade sin det skulle, tror jag.
Efter praktiken så mötte jag Emelie i flemingsberg, för en liten tur på staden, vi skulle köpa en bh till emelie, och jag passade på att testa min egen storlek, som jag har trott de senaste tre åren varit 75d, vilket var enorm fel, så var det inte.. i själva verkat så var den 65g... hur gick det till? när hände detta? jag var i chocktillstånd på tunnelbanan hem till emelie..
väl hemma hos henne så tog vi en promenad, en ganska lugn en, nästa gång kom vi fram till att vi ska ha mer tempo.. :)
men det var skönt att ta en promenad och prata lite grann:D

nu håller jag på att göra mig klar inför min manga kurs som börjar kvart över sju.

annars så blir det en lugn kväll och det ska bli skönt :D

// Vessli - chocktillstånd

Oj

Oj, hur kunde det bli så här nu då, varför satte jag mig i den här situationen igen, jag orkar inte ta alla beslut och jag har ingen lust att bestämma mig nu..

jag vet inte riktigt hur jag ska göra!


Helgen då, fredagen var det fest hos emelie, riktigt roligt faktiskt :D
lördagen tårta och fika hos emma, mysigt :D
Söndagen, emma kom en sväng.
En snabb resume.
jag vill verkligen srkiva mer och viktiga saker i min blogg, men jag har tappat lusten att skriva. jag tror jag ska göra en
"makeover på insidan"

Nu är det VFU vecka och jag trivs riktigt bra på min plats :D
jag trivs och känner verkligen att jag hamnat rätt!
en sak som jag vet iaf!

// Vessli - förvirrad

Fredag

Då var det fredag igen då :D en helg att ta igen sig efter den långa veckan ( hahahaha)
ikväll blir det fest hemma hos emelie, hon har fyllt 23 så det måste firas :D
jag tror det kommer bli hur skoj som helst, jag ska dock inte drucka så mycket, orkar inte vara trött och slut så länge, jag vill vara pigg imorogn och ha en bra dag :P så då blir det inte så mycket dricka :P

just nu håller jag på att försöka lista ut hur jag ska se ut i håret.. hmm varför har man långt hår som man kan göra det mesta med, jag måste ju lyckas välja nått nu.. :S

kläder vet jag redan, min nya snygga drömklänning som köptes för en vecka sen på stan med emelie :D

hår? hmm?

// Vessli - Göra sig klar

11 september

5 år sedan Anna Lindh blev mördad på NK, 7 år sedan Tvillingtornen rasade.

vilken chock det var när man fick höra om det.

Så idag ägnar jag en tyst minut år alla oskyldiga offer runt om i världen. och tänder ett ljus för dem.



Annars då, vad har hänt de senaste tre dagarna?
I måndags jobbade jag på jouren. senhände det inte så mycket mer.
i tisdags så var jag i skolan och hade en lektion om forumspel och Dracon i skolan, sedan tog jag det bara lugnt på kvällen. ´
JAg var ledig på dagen, men min vän Emelie fyllde 23 så jag firade med hennen genom en runda på stan, jag bjöd henne på fika inne på ringen ett av köpcentrumen på söder. vi fikade oh kollade runt lite. hon fick även ett " pressent kort" på ett biobesök och valfri meny, dock är hon tvungen att gå med mig :P
sen på kvällen så började min manga kurs:D japp jag försöker lära mig teckna manga, det ska bli tok skoj :D
lite flummigt blev det igår och jag är äldst.. yeey.. jag känner mig gamal... snart kommer väl rynkorna med!

Idag då, jo sista lektionen innan VFUn börjar, VFU = verkasamhetsförlag utbildning ( Praktik)
vi hade forumspel och man fick testa på sin ledar roll inom det, eller de som vill fick göra det, vi han bara med två i vår grupp, men det va kul, det kosntiga var att vi alla blev barn när vi skulle bli ledda, konstigt vi försökte lista ut hur det kom sig och kom fram till en hel del grejer.
tyvärr var energi nivån i klassen inte den bästa idag.

vad ska jag göra mer idag då?
jag ska kolla på film hade jag tänkt och ta det lugnt, sova i tid, jag ska ju på 23 års fest imorgon, så jag måste vara pigg och glad :D

// Vessli - äter chocklad och dricker thé :D

Lite frågor igen :P

kan du hjula? - jo, men inte rakt:P
biter du på naglarna? - nej verkligen inte
är du EMO? - jag är bara mig
vad skulle du göra om du vann en miljon? - oj mycket, men sluta med studielånet och betala tillbaka det jag tagit.
har du sjungit inför publik? - haha, jo på skolavslutningen
har du cs/wow eller något liknande spel?  nej
är du hungrig? - nja, jag vet inte riktigt
är du blyg?  beror på

HAR DU..
hånglat med två personer eller mer på en kväll? -
en sexleksak? ja.
ätit musslor? - nej jag är allergisk
stått på scen?  ja, det har jag.
sett någon visa sitt kön i webcam? nej
färgat ditt hår svart? - ja
färgat ditt hår extremeblonde? - nej, jag tror inte jag skulle passa i det
photoshop? - hmm.. ingen aning

VAD..
längtar du till mest just nu? - Till jag är klar med utbildningen och till jag träffar min älskling igen
ska du göra i helgen? - Den här helgen är precis över, men nästa helg sk ajg på födelsedagsfest hos emelie.
har du för kläder på dig?  linne, mjukisar och en myströja
gjorde du igår? - tog det lugnt
ska du göra i höst? jag ska plugga
åt du senast? - taco
har du för mobil? - sony ericsson s500i
köpte du senast? köttfärs och glass

VEM/VILKA..
kysste/pussade du senast? älsklingen
kramade du senast? mamma
slog du senast? min inneboende på armen :P
fick du sms från senast? emma
pratade du med i telefonen senast? Min mamma
saknar du mest just nu? min älskling och mamma
tycker du om? många
kan du lita på mest? mamma
vet mest om dig? jag eller älsklingen
sov du tillsammans med senast? älsklingen


Helgen

Fredag:
Fredagen började  med ett lr stud styrelsemöte. Det gick bara bra, men vi vart tvungen att avbryta innan vi hann klart med det hela, men vi ska fortsätta nästa möte.
Fredagen fortsatte med en runda på stan med emelie, det var ett tag sedan vi umgicks bara vi två, så det var kul :D jag hittade klänningen i mina drömmar :D och inte var den super dyr heller.
sedan mötte jag emma och vi tog oss hem mot tumba, vi gjorde tacos och började göra oss klara för en ute kväll :D
vi gick på ett ställe på söder, lite fjortis aktigt, men men jag och emma dansade som galningar :P vi hade hur kul som helst, det var verkligen blandad musik :)
vi gick ut aningen för tidigt och kom hem tidigt, vilket var ganska skönt :D

Lördag:
Vi vaknade kvart över åtta och var ganska trötta och sluta så vi bestämde oss för att kolla på en massa gamla astrid lindgren filmer, vi började med lotta på bråkmakargatan, och fortsatte med emil i lönneberga och karlsson på taket :D
vi kollade sen på tv en liten stund, och emma begav sig sedan hem, min inne boende kom hem och vi åt tacos innan han begav sig av mot grönan och sommarkrysset.
Jag spenderade kvällen framför tvn och buss till italien som gick på ettan, sedan tro, hopp och kärlek på trean. men jag somnade efter 10 minuter :P

Söndag:
Idag då, jo jag sov ganska länge fasten jag somnade tidigt. jag har väl tagit igen mig sedan i helgen :P
jag har lagat mig lite mat och gått med soporna, givande va :P
Jag ska ta det ganska lugnt, städa lite dricka te och mysa vid någon film, värdet är inte så tipptopp, regnit och grått, så perfekt för att kolla på film :P
emma kommer hit en sväng och hämtar sånt som hon glömde här sen i fredags, sen ska jag sova i tid och ta det väldigt lugnt, det behöver jag efter vad jag syslar med på veckorna.
jag hoppas min pojkvän ringer mig så vi kan prata en stund idag, vi har inte pratat länge på ett tag nu, så de vore skönt. men men..

// Vessli - Tar det lugnt


Onsdag

Idag har vi haft grupparbete, och vi blev klara. ett intressant upplägg :)

Mer då, imorse på väg in till skolan träffade jag en av våra nya medlemar i Lr stud och hon bjöd mig på teater ikväll, eller jag fick två fribiljetter utav henne, så väldigt snällt :D

så det ka bli skoj :) teater tackar jag aldrig nej till :P

så nu sk ajag snart hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen :D

// Vessli - Teater <3


Tisdag

Idag blev det skola igen, faktiskt en riktigt rolig lektion idag, vi hade värderingsöveningar. En ny kille började kursen med oss igår tydligen, en norrläning till i klassen :D yey

Vad har jag mer hunnit, jo jag har bytt bank idag :D yey, jag kommer bli vuxen och få ett visa kort, väldigt läskigt.
Det känns som om jag tar ett steg till in i att vara vuxen, fasten jag inte känner mig särskilt vuxen till och ifrån. jag är ändå 22 och är väl ung eller?

när blir man vuxen?

Japp sånt tänker jag på en ensam tisdagskväll hemma i min lägenhet, jag ska kolla på en film runt 21, krypa ner i sängen med the och en kvälls macka. Mys!

Imorgon så blir det studiegruppen och lite arbete inför en grej som ska vara klar på torsdag.

jag vet knappt vad jag skriver jus nu, jag känner mig helt slut. jag har fullt upp hela tiden. nä nu ska jag ta mig en dusch och sluta svamla:P

// Vessli - Lite borta


God morgon

Morgonen började bra, tills jag ringde telefonbanken för att kolla om jag fått mitt studielån, men icke. jag sitter nu och väntar på att csn kontoret öppnar, jag vill ju kunna betala min räknngar.
sen fortsatte dagen att bli sämre, jag har magknip, jag tror det är dax för min mens, men man vet ju aldrig. eller jag vet aldrig, jag har inte så stor kollapå den.
men det blir en hemma dag idag, för jag orkar knappt ta mig till köket, och det är verkligen inte mer än en och en halv meter. så jag hoppad det går över och att jag har ny energi tills imorgon :)

jag vill verkligen inte missa dagar i skolan, men som skrivet innan, får jag mens idag så blir jag ändå liggandes idag :(

nu har jag äntligen löst mitt problem till jul iaf, jo jag vet att det är ganska så tidigt att tänka på det nu, men jag måste lösa det hela med katterna och boka billiga biljetter hem. och äntligen har jag löst det :D yeey
katterna och jag åker till Pojkvän och bor där tills dagen innan då jag tar mig ner till mamma, sen stannar jag hos mamma ett par dagar, går på annandags bandy, bollnäs-edsbyn :D sen åker jag hem.
Nyårsaftton kommer spenderas i sthlm, det vill säga här hemma, jag hoppas på att johan kan komma ner så vi kan fira förlovningens två år och nyår tillsammans. :D

så vad ska jag spendera dagen med då, jag ska till biblioteket för att lämna igen böcker och sedan kolla om jag hittar något till en skoluppgift, jag hoppas även att jag kan detta eftersom jag har så ont. annars ska jag bara ligga här hemma och tycka synd om min mage :P

frukosten kallar:P

// Vessli - Smärta