Lycka

jag läste nyss en vänns blogg, och kände att nån tår smekte min kind. dock inte av sorg utan lycka :D

Tack!

stockholm är nu mera mitt hem, jag kände det nu när jag var i hudik, och jag upptäckte att jag bara hade johan och katterna, det fanns ingen jag kunde ringa ingen som ville leka.

jag är hemma nu, äntligen känner jag mej hemma, jag har två underbara vänner som inte skulle svika för fem öre! tack!

Imorgon ska jag spendera dagen med den ena ängeln, shopping ( kolla på nya glasögon åt mej), cider/öl, och bra sällskap kan det gå fel.. nej int en chans.. det som händer i skolan kommer inte få komma ivägen för morgon dagen :D 

Tack för att ni finns!  

Jag har ett mål!

Jag har ett mål som jag ska uppnå inom ett eller två år.. jag ska backpacka en månad i något spännande land! jag ska bara lista ut hur det ska gå till först!

men det är mitt mål just nu.. spara pengar och komma härifrån en månad!

Om det är någon som har ett förslag på vart man kan åka säg gärna till!

imorgon bär det av mot hudiksvall igen! önska mej lycka till!

:D

Tidigt en måndags morgon!

God morgon!

Det är en väldigt tidig måndags morgon, med trist väder, men här ligger vi inte på lat sidan jag har varit i skolan och pluggas sedan 8 och kommer sitta till fyra.

Jag sitter och filar på det sista inför redovisningen idag av examinationen, jag hoppas den går bra!

Några scener om dans och inlämning. hjälp!

Snart blir det av att åka till hudik för att skriva den inviduella examinationen, och smita förbi gymnasiet och säga hej!

Ne nu ska min anerver och jag ta en paus innan vi börjar!

Ha en bra dag!

Examination

Japp nu börjar kurs slutet närma sig, med bara två veckor och två examinationenr kvar har jag överlevt min första högskolekurs.
Grupp examinan ska handla om dans, dans ja vad skriver man om dans, hur får man in dans i en examina på 7 sidor plus en gestaltning av det hela.

jag och min grupp sitter och sliter varenda dag denna vecka för att bli klar till redovisningen, sen är det bara den inviduella examinan kvar. den kommer att handla om drama och genus och behöver enbart vara på tre sidor.

närsta kurs börjar den tjugonionde oktober, det är snart då blir det kursen kulturanalyser men vfu ( vfu betyder praktik); jag har dock inte fått min VFU plats. jippi, jag få väl se vart jag hamnar låter det som, man kunde önska plats vilket jag gjorde, men nej.


jag länktar efter att få testa min kunskaper på mina elever!


Jag har även valt mitt andra ämne, Jag ska numera bli engelska och drama lärare med huvudämne drama!


riksten är iallafall trevligt :P


dagen till ära så redovisade vi barn i rörelse, vi fick det centrala begreppet motorik. jagpp motorik. vi hade roliga övningar då vi först visade grov motoriken och sendan fick resten av gruppen vara med och göra övningarna som var finmotorik. vi ålade. kröp, klättrade, gick på en raklinje, och till sist fick dom göra en övning då det handlade om att röra den ena armen upp och ned och den andra skulle man slå sig på bröstet med.


alla tyckte att dom hade fått en djupare förståelse för vad motorik handlar om och vilka åldrar som gör vad, nu är det bara en liten reflektion av det hela som fattas i inlämningsuppgiften.


Japp den här bloggen kommer numera att handla om min skola gång och kommer att innehålla mina reflektioner även mina anteckningar om bra övningar att ha när jag är en utexaminerad lärare.


Dagens övning som jag tänker ta med mej är att göra sagor för tt lära braen olika saker, änvända musik, skogen och genus.

Ha en forsatt bra kväll!


sjuuuk!

Nu har jag lyckats blivit ordentligt sjuk :(

jag har även äntligen flyttat till egen lägenhet ute i riksten :) yeey!

jag har verkligeninget intressant att berätta.

ha det!