Wow

Ja då sitter man här, och ska spela wow en hel kväll och natt med emelie :P

Igår hamnade jag i södertälje igen, skönt att slippa sova ensam faktiskt :)
Dock är jag väldigt irreterad på en viss liten alarm signal som bara låter och låter, och ja jag har hamnat i södertälje ett X antal gånger de senaste veckorna så jag är välbekant med den alarmsignalen.. men annars är det väldigt mycigt att slippa sova ensam och få lite sällskap.. sen kan jag gladeligen äntligen säga att jag har fått sex :D yeeeey

Nä nu ska jag fortsätta försvinna in i wow världen :D

// Vessli - lost to the dark side

...

Tvätten ligger i maskinen och jag sitter här och har inget för mig.. jag tänkte att jag skulle undvika att skriva i min blogg på ett par timmar, men så blev icke fallet.

Jag hamnade här ändå, jag fundera på att spela lite wow och gå upp en level till men jag vet inte om jag har så stor lust just nu..
Det är mörkt och mulet på utsidan och det regna:P
Det är då man vill ligga i soffan med en arm runt midjan och kolla på film. Men jag får nöja mig med julmust och film :P
inte riktigt samma mys effekt men vad gör man när man är ensam då?

Eller så ska man sitta och slö kolla på tv med en massa sötsaker och en bra vän :P
lte tjejsnack och fniss..
men jag saknar ändå känslan utav att ha någon brevid mig någon som håller om mig och bara låter mig känna mig trygg.. det är väl mysigt när dte regnar och ligga inne och kolla´på en mysig film?

Nä nu ska jag njuta av en mysig film julmust :d

// Vessli

Torsdag

Ja då var det torsdag igen :P

Idag vad händer då.. hmm, jaaa jag ska tvätta lite nu, sen ikväll ska jag på tjejjours möte en sväng, känns verkliogen bra att vara tillbaka :D jag har saknat alla underbara tjejer på jouren!
Sen kanske om jag hittar någon inspiriation så kanske jag ska teckna på min serie till manga kursen.. jag bytte karaktärer och har ändrat min historia :D yeey
nu komemr den bli bra så fort jag får ner den i serie form, åtminstone så har jag tecknat båda huvudfigurerna :D så de vet jag hur de ser ut :P

De va det om dagen.. ja å nu vet jag vart mina humörsvängningar har kommit ifrån den senaste veckan.. jaaa jag hatar att vaar tjej ibland.. vissa delar av det iaf :P
hahaha jippi nu får jag faktiskt tycka synd om mig själv :P


Tankar som dykt upp under natten/dagen:
Jag funderar lite grand över hur världen fungerar igentligen?
Jag undrar hur det är meningen att folk ska bete sig?
JAg skulle vilja veta reglerna och riktlinjerna... nån som vet om dem.. nej jag kunde just tänka mig det.. hur ska man då kunna veta hur man ska bete sig.. jag pallar inte att svika och bli sviken om och om igen.
För att citera min syster

"Det enda djuret som gör om samma misstag mer än en gång är människan, vi går in i den där jävla dörren fler än en gång."

så sant, och varför lär man sig inte av sina misstag? Varför låter man sig bli sviken om och om igen, varför låter man folk ta sig in under ytan om och om igen?
Varför komemr man efter gång på gång?
Varför tar man inte itu med saker på en gång?

VArför är människor så lögn aktiga? hur ska man kunan lite på någon igentligen?

Det här inlägget grundar sig på en dröm jag hade härom natten, och grundar sig på en av de jobbigaste delarna i mitt liv.. varför låter jag någon svika mig utan att säga ifrån?
varför gör jag det om och om och om igen utan att ta ett steg tillbaka och säga NEJ jag vill inte? varför gör jag bara inte det? VAd är det som är så svårt med det?
Så svårt kan det inte vara eller jo det kan det, jag har försökt att säga nej i flera år när någon sviker.. men det går verkligen inte.. den första jag måste säga stopp till är min egen pappa.. sen kommer resten.. jag pallar inte att bli sviken igen.. jag är så bräklig och behöver lite trygghet och stabilitet i mitt liv.. nån som faktiskt orkar med att jag är trasig och inte hel.. jag försöker att bli hel och jag kämpar.. jag blir helare och helare för varje dag som går.. men det är tufft..
Men jag är trasig och det vet jag om, jag har massor av skelett i garderoben och jag rensar den varje dag men det dyker upp nya till och ifrån.. men nu jäklar.. jag vill bli av med dem, jag vill inte ha dem nå mer jag vill inte.. NEJ!

Jag måste lära mig leva med min pappa som ett faktum, men det är svårt när allt just för tillfället kretsar runt farsdag.. jo så klart det finna massor av fina och bra pappor.. men min är inte det.

jag behöver en stabil människa att luta mig mot när det blir extra jobbigt, någon som orkar lyssna på min gråt och som håller om mig, nån som låter mig ha mina dåliga dagar och mina bra dagar..
jag behöver en riddare som tar mig i sin famn!
Vart finns du?

Sen så vet jag att man inte blir hel av att ha någon vid sin sida, även om det är det man vill.. men det ända jag vill ha är någon som faktiskt tycker om mig för mig och accepterar mig och mina skelett.. jag vet att man inte ska lägga sin tro på kärlek.. men finns det något som kan laga en trasig själv så är det kärleken.. jag vill ha stabilitet och närhet. jag behöver det för att ta mig igenom allt..
Finns du någonstans?

// Vessli - Dumma höst

...

" tentor och killar suger"
Jag håller helt och hållet med.. killar som säger att tjejer är krångliga att förstå sig på, hahaha det är verkligen inte så enligt mig.. killar är knepiga och krångliga.
varför ska man ge sig i kast med dem, varför klarar man sig inte utan dem, varför vill man ha dem i sitt liv?
nån som vet svaret?

sen när det gäller killar så, hur vet man vad som vill när don inte vill berätta för en vad det är de vill o9ch vad det handlar om, jag kanske vill en sak och tror att det handlar om det, men i verkligheten så handlar det inte alls om samma sak, fasten man kommer överens om det..

men men detär väl sånt som kommer hoppas jag.. aja nu sk ajag inte klaga på killar enbart, killar kan vara underbara med.
Mysas och kramas med!


Emma var här en sväng och hjälpte mig att testa mina lösnaglar inför lördgen :) yeeey nu vet jag hur man gör.. japp jag hade ingen aning om hur man gjorde det innan, jag testade nån gång när jag var liten, men det var då det.. nu är jag ung vuxen eller nått sånt.
Snart ska jag iväg på manga kursen sen så kommer emma och vi ska kolla på film ikväll :P ha lite tjejmys!


Jag har bestämt mig för att sluta förneka för mig själv vad jag vill och bara säga det rakt ut nästa gång nån frågar om det!
Japp, jag tänker inte förneka hur det är och vad jag vill som jag gjort ett bra tag nu, för jag vill med.

min huvudvärk lättade lite efter en date med toaletten och en stark migrän tablett :P

Nu ska jag spela lite wow innan kursen börjar :D
och ja emelie jag ska bli lvl 10 ikväll.. emma ville se hur man spelar :D

//  Vessli - humörssvängningar

Shoping

Nu är jag hem kommen efter en runda på stan med emelie, vi shopade lite inför halloween festen vi ska på, på lördag.
Så jag köpte mig ett par till tänder, lösnaglar och ett vitt puder. 
Jag kommer att vara vampyr på lördag och är väldigt nöjd med det :D

Efter vi shoppat klart så åt vi lite mat och pratade en stund! det va ett tag sedan vi sågs!

PÅ vägen hem slog min huvuvärk till och jag mår väldigt illa, jag vet inte vart jag ska ta vägen... mitt huvud sprängs snart.. och vad gör jag då framför datorn och inte i sängen och ligger under täcket för att ha det tyst och lugnt.. nej jag valde att kolla mina sidor och skriva ett inlägg innan jag kryper ner och tycker synd om mig själv!

dagen började bra, men fortsatte inte alls i samma anda... jag hoppas att värken blir bättre innan kvällens manga kurs börjar!

// Vessli - Försöker ta livet at huvudvärken 

Morgon

God morgon!
vad gör jag vaken denna tidiga timme, jo jag ska träffa emelie om ett tag och tänkte fel när det gällde tiden, så nu sitter jag vaken en timma innan jag igentligen behöver .P

då tänkte jag att jag skulle spela lite, men nej då, de håller på med undehåll utav spelet så nej.. vad gör man då så här tidigt på morognen?

Hmm.. jag kanske ska städa lite eller nått sånt, men det känns så överskattat att göra det nu..
men ändå, det kanske är värt det..
nej jag vet exakt vad jag ska göra. jag ska plugga och komma i kapp lite :D yeeey!
sen ska jag teckan lite på min serie som jag håller på med:P inför manga kursen idag, vi ska vara klara med karaktären och storyn.. så vi kan teckan på story boarden idag..

men nu till skola arbetet.. jag behöver verkligen en knuff i rätt riktigtning just nu.. jag skulle behöva någon som stod med en piska och sa åt mig vad jag skulle göra just nu.. jag avskyr mina koncentrations svårigheter, jag skulle vilja kunna som alla andra.
men men det är nått jag läre lära mig leva med!

Aja, jag får försöka lite iaf :P

// Vessli - Försöker koncentrera mig

Livet

Vad är meningen?
När är man vuxen?
När får man det man behöver?
Vad är det meningen att man ska uppnå?

Ja vad vill jag ha ut av livet, när blir jag vuxen är jag vusen, eller är jag ung vuxen?

hur ska man kunna lista ut vem man är i denna värld..
Jag flyttade hemifrån när jag var 17, jag valde att flytta till sthlm när jag var 21, jag valde livet som lärare när jag var 21...
JAg vet vad jag vill bli, jag vet vart jag vill på den fronten, men sen då?

Jag vet ju igentligen vad jag vill och vad jag vill ha men varför ska jag vara så envis och säga att jag inte vill hela tiden, varför ska jag avfärda ideen som om den vore tookig.
Jag vill jag vill jag vill.. men de kommer aldrig nån få veta hur mycket jag än vill att alla ska veta, men nån gång kanske det kommer fram, och nångång kanske det händer.
Jag hoppas verkligen det iallafall!

Mer då, hmm jag har spelat en massa wow de senaste dygnet, bra distraktion ifrån allt annat som händer runt om.. jag har haft en period av koncenration svåriheter nu, vilket har gjort så jag ligger efter i det mästa och jag inte kan koncentrara mig på nått en längre stund.. det är sjukt jobbigt och sjukt tråkigt.
men så är det och jag kan inte göra så mycket åt det förutom att käpma vidare..
Men nu jäklar ska jag käpa, en timme varje dag borde jag klara av, jag måste!

det känns som om det saknar en lite bit  i mitt hjärta som jag vill fylla, det saknas en hemlig bit med som ingen vet om att den saknas men det gör den och det kommer den göra :(

usch det känns som ett dystert inlägg. Fast jag sitter i soffan och ler för mig själv :P jag är på strålande humör.. eftersom jag nyss tagit det första steget till en erkännelse om vad jag vill ha i livet. :D

// Vessli - Framsteg




Utmaning

Innan tentaskrivningen så ska jag fixa min utmaning från http://www.emilie-karin.blogspot.com/ .
Reglerna är följande:
- Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Fem saker om mig:
1. Jag är sjuk trött på att gå i skolan nu, jag vill vara klar.
2. Jag är helt tokigt i mina älskade små katter. ja jag pratar bäbisspråk med dom :P
3. Jag kan lyssna på samma låt om och om igen tills den är helt uttjatad, vilket kan ta ett par veckor.
4. Jag älskar söt saker :P
5. Min familj är inte strulig, men lite trasig på sina håll och kanter.

Jag utmanar:
http://elinvestling.blogg.se/
http://aesen.blogg.se/
http://roonjajonsson.blogg.se/
http://dudewhereismylife.blogg.se/
http://skogstad83.blogspot.com/


...

Snart är installationen av mitt wow klart.. så snart kan jag börja spela :D yeeeey

Jag sitter här och skriver i väntan på att det ska bli klart... men det är så seeeegt..

JAg och min tage har en massa logiska och viktiga diskutioner med varanda och världsliga saker :P den du!

Sen så har vi gått över till att sjunga sånger, japp lite allt möjligt :P
Båda är nog lite för övertrötta och flummiga för att tas på allvar :P
Snart ska jag äta lite chips och dricka min älskade julmust.. yeeey..

Nä nu får det vara slut på flum inläggen..

// Vessli - för flummig för att tas på allvar


Måndag

På schemat idag står:
Prata med skolan
Tvätta
Ta mig för att köpa ett spel
Diska
Mysa med katterna
Dricka julmust
Plugga ( jag ska ta ikapp allt jag missat och skärpa till mig ordentligt, det här håller inte längre)

De va dagens schema det :P

gårdagens final var spännande jämna siffror och bra drag i matchen, Edsbyn slog bollnäs med 3-2 så väldigt bra siffror.. Grattis Edsbyn till vinsten världskupp mästare :D

Grymt kul att det var ett svenskt lag som vann, det har inte hänt på 3 år, senast då bollnäs vann :P
Lika grymt kul att det är ett hälsningelag som vann :D

Jag hamnade i södertälje igår kväll och sov där inatt.. mysigt :D
Dock väldigt skönt att komma hem och träffa mina bäbisar, ta en dusch och sånt :P Äta lite och ta det lugnt..
Men som sagt det är mysigt att sova borta med:P

Planen för eftermiddagen är att spendera den i myskläder i min soffa :P eller ja efter jag varit iväg och köpt spelet :P så ska jag spendera kvällen i myskläder och ta det lugnt :P
Plugga och läsa ikapp på mina fina områden :D

sen måste jag börja förbereda min halloween kostym :P testa ut alla grejer och sånt.. kolla så att det inte fattas något till kostymen :P
Jag har nämligen bytt från det jag skulle vara till en anna grej.. eller ja jag tror att det blir så iaf.. fast det vet man ju inte fören på lördag :P
så det ska jag göra innan jag ska köpa spelet.. då kan jkag passa på att fixa det sista till kostymen på samma gång :P

En positiv sak iaf som har hänt är att jag faktiskt har fått aningen bättre självförtroende, tack vare en viss person.. för att  någon uppskattar det som jag inte har gjort, och det är jag väldigt tacksam över, att jag faktiskt får känna mig trygg i mig själv och för att nån verkligen uppskattar det :D

Nä nu ska jag dricka lite te och äta lite chocklad:P óch sen bege mig iväg på alla min äventyr som jag ska utföra under dagen :P

// Vessli - Back on track

Bollnäs gif till final

Edsbyn - Bollnäs i final i världkuppen :D

Fy fan va vi är bra!!!!

Den här dagen kan inte bli bättre.. eller jo det kan den men det kommer inte hända.. Men med de omstänigheterna kan den inte bli bättre :D

Jag är så j*vla glad just nu så att jag knappt kan sitta stilla.. men va fan för de... vi är i final i världskuppen :D


De är bandy kväll och dans på sävstaås, bollnäs bollnäs grabbarna med flås!

Det finns ett lag i sverige bollnäs gif så klart :D



http://www.youtube.com/watch?v=LPDFXTzzGqo&feature=related


Julmust

De va ett tag sen jag skrev nu såg jag... men jag har inte haft så mycket att skriva om. men idag kom den stora grejen att skriva om.. idag är en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.... Julmust premiär :D yeeey

Julmusten är h'är för iår.. och ja vet att vissa säger att det är för tidigt.. men nej.. det är aldrig förtiding för min julmust :D

JAg köpte mig tre liter som jag ska mysa med en massa :D mumsigt

För alla som inte förstått det än så älskar jag verkligen julmust :D jag först¨r inte varför de inte kan finnas året runt för.. de borde det göra :D

// vessli - julmust koma

Onsdag

Idag leker jag tysta leken lite gran.. nt i halsen och mår inte alls super :(

Fick ett gulligt brev från skolan idag med.. det gjorde ju dagen mycket bättre..

Just nu behöver jag hitta fokus och hitta nått att syssla med om gör att jag tar mig igenom allt igen..

Men men sånt är livet..

det här känner jag på mig inte kommer bli ett positivt inlägg..


                                                                                    This is a god distraction


Den senaste veckan har det funnits mycket distraktion och det har varit bra, men jag lät den ta över lite grand och nu måste jag se till att balansera min distraktion med mitt vanliga liv.. hur nu det ska gå:P

men distraktionen var precis vad jag behövde och precis vad jag behöver för tillf'ället.. det är ganska skönt att bli av med lite energi :P

men men nu ska jag springa iväg till min manga kurs och ha roligt, skratta en massa och ha massa skoj med mina kursare :D

Tack för distraktionen!

// Vessli

Tisdag

Jag är hemma från skolan idag, har jätte ont i halsen :(
jag vill inte bli sjuk nu, jag ska köpa massa frukt och sånt på fredag när pengarna kommer, jag måset vara frisk den 1 november..
så det blir till att hålla sig inne och ta det lugnt..

helgen var helt otroligt bra :) Fast det är det ju alltid med lr stud :)
Idag ska jag ta det lugnt och plugga, läsa ikapp mig lite, jag insåg att jag missat läsa lite kurs litteratur :( så de ska jag göra, med bra musik i bakrunden och med te och halstabletter i sängen!
jag tror inte ens att jag ska klä på mig ordentligt, jag ska nog mysa i pyjamasen under mitt täcke med böckerna och datorn i käeet.

imorgon var det meningen att jag skulle kolla på min vfu klass forumspels upp spel ( haha rolig mening) men som sagt jag är alldeles för dålig för det.
jag förstod att et skulle komma snart, igår kliade och sved lite i halsen och idag vet jag knappt vart jag ska ta vägen :(

om jag orkar ska jag försöka ta itu med mitt kök med, men vi får väl se...

// Vessli - sjuk

Hotell elite

Japp, nu ligger an på hotellrummet och njuter, snar är det dax för lunch :)
Idag ska vi prata om friskolor och förstaligande. ganska spännande ämnen och det kan bli heta disskusioner.
hotellet är hur fint och lyxigt som helst och jag undrar om man få rflytta in :P

aja, nu ska jag ta mig ner mot lunchen och sånt.. ::P

// vessli

Kväll

Efter plugg, städning och tvättning så sitter jag nu i soffan med en chips påse.
 
Eftersom jag har haft tråkigt och det inte var nått bra på tv så kollade jag på en hockey match :S
Jo jag just jag... jag vet nått måste ha gått fel!

nu har en film på 5 börjat, jag funderar på att kolla på den.. eller nått, jag kanske ska lyssna på musik och teckna en stund istället, jag vet inte.

packa lite inför imorgon vore bra det med, jag ska bo på hotell och vara duktig, jag har verkligen ingen som helst lust att göra det, jag vill helst vara hemma och ta det lugnt. teckan, läsa, plugga, lyssna på musik, kolla på tv, film... hela grejen..

aja, jag har en dålig kväll :(

// Vessli


Fredag

Jag misslyckades totallt med att hålla tiden på portföljskrivningen... jag vet inte alls hur jag ska skriva den klart och hur den ska bli.. jag kämpar med att försöka få in den idag och inte så himla sent.. men vi får väl se hur det blir.. och hur det går..

Idag ska jag skriva klart den, och försöka städa lite.. sen ska jag väl kolla på tv/film ikävll antar jag..
i morgon så ska jag på konferance med lr stud, jag känner mig verkligen inte pepp... men har man tagit på sig nått så har man..
mest opepp är jag nog för att jag inte klarat av att skriva klart portfolion än.. :(

nu tänkte jag ta en paus för mat och tanke rensning!

// Vessli

Regn

Regnet det bara öser ner, bam bam..

Ja idga regnar det hur mycket som helst och det är inge kul, jag hade planerat att ta en promenad när jag vaknade och innan jag satte mig vid datorn och pluggar klart det sista..
det jobbiga är att jag har kört fast totallt, och jag har inte så mycket tid att fixa det på.. det är bara idag:S

Jag gillar oftast regnet, men idag känner jag mig bara så ensam.. jag skulle vilja krypa upp i nångons famn och stanna där tills allt ordnar sig. Någon som bara vill hålla om mig och hålla mig trygg..

Men jag får nog vänta på det ett tag till. men det gör inget, jag får gosa med katterna och dricka en massa te istället :P

eftersom jag inte tog min promenad så kan jag lyxa med att sitta vid min dator ett tag istället, jag har min fina uppsatts brevid med, men som sagt jag sitter helt fast.. jag tror att jag ska ta det lugnt idag och försöka igen senare, då kanske jag har nytt och fräscht tänkande :P

Jga glömde ge mina bäbisar p-piller i måndags så nu är de genomgosiga och mjauiga.. iaf den lilla hon bara springer omkring och piper en massa.. medans dizen gosar en massa:P och stirrar elakt på mig,... hon vill nog att jag ska gosa med henne lite mer :P

Jag har kommit fram till hur roligt det är med en blogg, man kan svamla på hur mycket som helst om allt möjligt, och ingenting :P vilket jag gör ganska ofta.. men hallå då slipper jag ju ha det på insidan istället. :P

Nä om jga kanske skulle svamla mindre, göra frukost mer :P

// Vessli

...

Hold me close


Onsdag

Idag är det onsdag och dax för manga kursen, det blir bara roligare och roliare, gruppen skrattar mycket och tecknar mindre:P

solen skiner tyvärr inte idag och jag kännermig ganska rastlös.. men det är bra att vara hemma och skriva, jag är snart klar med min uppgift och ska fila klart imorgon, på fredag ska jag försöka läsa igenom alla handlingar inför helgens lr stud konferace. ( eller hur det nu stavas)

Mina mysisar är exra mysiga idag, vad skulle jag göra utan dem!

oj vad tiden rinner iväg när man har kul :P

// Vessli

grådask

Idag är det grådaksigt vädre med några solstrålar som skiner igenom ibland.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag, det ända jag vet står på schemat är att plugga, att skriva så pennan glöder och det går hål på pappret.

Emma kommer förbi och stör en liten stund, och hon vill att jag ska hjälpa henne med en grej till skolan för henne... jag vet inte hur bra jag kommer vaar på att hjälpa till, jag har näligen inte sovit ännu, jag har varit vaken i över ett dygn och är ganska borta i huvudet idag.. det ända jag vill är att få sova.. och det ska jag verkligen göra så fort klockan blir 8. Varför just 8.. Jo för att det är inte allt för tidigt men det är inte så sent heller... prefekt tid :P
Det jobbiga blir bara att håll amig vaken tills dess.. jag vet inte om jag kommer att orka hela vägen....men vi får se..

Nää,.. det tog alldeles för lång tid att skriva det här för att jag ska orka skriva nå mer...
men vi kan ju säga att det är en känslomässigt jobbig dag idag med..

// Vessli

Höstmörker

Okej, jag gillar verkligen hösten just nu, mörkret som gör att man inte syns, mörkret som gör att man kan stirra ut och inte se nått.

Just nu har jag det jobbigt, och jag vet att jag är bra på att dölja det, jag har lärt mig genom åren att dölja mina egna behov för andras, jag har lärt mig att inte synas så väl.
Nu vill jag synas jag vill höras, jag vill leva...

Under dom här tre veckorna har jag varit rädd för mig själv, för vad som ska hända om jag inte hela tiden är på min vakt, för vad som ska hända om jag släpper det sten hårda taget om mig själv.. vad händer då?
Jag har varit livrädd för att ramla rakt ner i min självdestruktivitet igen, jag har varit nära jag har varit fruktansvärt nära att ramla ner..
jag har lyckats klara mig ur det ännu en gång, hur lyckades jag det här gången då?
Jo jag släppte inte taget om mej själv och min tanke, jag tvingade mig själv att inte ta steget, jag tvingade mig själv att istället ta ett steg tillbaka.
Jag klamrar mig fast vid sånna saker som jag vet inte kommer försvinna, jag har ett stort problem... som jag tyvärr måste erkänna har förstört stora delar av mitt liv, jag vet inte om jag nånsin kommer över vinna det, och jag vet inte om jag kommer att kuna bli fri ifrån det...

Jag litar knappt på någon, jag har svårt att släppa in folk till det som ligger allra längst in, jag har svårt att lita på att folk stannar kvar i mitt liv. JAg har jätte stora problem med att lita på att människor stannar kvar, att de inte bara överger mig. de beror till stor del på min pappa. tyvärr måste jag få ur mig det, och jag känner att vännerna runt omkring mig bör veta hur det är isånna fall jag beter mig underligt.

Sen till problemet att jag inte släpper det hårda dicipplinerade taget jag har om mig själv är ett fruktansvärt problem. samtidigt som det faktiskt har räddat mig från att ramla tillbaka igen.
jag vill inte hamna där igen, jag vill inte bli den jag var.

Jag är rädd för ensamheten, jag är rädd för att vara ensam med mig själv instäng i en lägenhet alldeles för länge. Jag är rädd för att bli övergiven, jag är rädd för att ramla tillbaka.

Någon som vill rädda mig?
Var finns min räddare på vit häst?

// Vessli


Söndag

Ja, då var det söndag igen då och tvätt dagen :P
På schemat idag står en promenad i höst blåsten, tvättning möjligtvis lite städning.. men jag vet inte.

Igår kväll så var det vampyr tema på 2an, så från åtta till någon gång runt 1 eller så så kollade jag på en massa vampyrer :P
Först handlade det om var vampyr grejen kom ifrån från början, väldigt intressant, sen var det om vamyrer på vita duken, sen kom det två filmer Nosferatu stod först på schemat sen kom dracula :) Så jag hade det ganska trevligt framför tvn igår.. med lite chips och bubbel vatten.

Dock stör vampyrer mina drömmar, jag drömmer alldeles för mycket om dem när jag sett dem.. så lite kneppigt blev det att sova ordentligt.. men det gör inte mig nått :P
det är ganska kul när dom har sådana teman på tv ibland.. det är inte så ofta..

Så idag kanske jag måste ta och kolla lite på mina favorit filmer inom vampyr genren, En vampyrs bekännelser och queen of the damned :D  Mums!

// Vessli

Fortfarande huvudvärk

Jo mitt huvud säger fortfarande nej nej nej..dö dö dö.. ungefär..

Vad har jag sysslar med hitills idag då.. hmm jaaa jag har duschat.. jag har kollat på tv...

Jag har tråkigt underhåll mig!

// Vessli

Huvudvärk

Mitt huvud håller på att ha ihjäl mig för tillfället.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra åt det.

Igår var jag ett tag hos emma och vi kollade på tv hon bjöd mig på middag :D tack!
skönt att slippa vara hemma en stund och behöva inse en massa saker.

Ja idag då, idag har jag på planerna att köpa mig lite godis och kanske lite chips, spendera dagen med bra filmer antar jag.. om ingen kommer på nått bätte?!
Jag ska skriva lite på en rollspels karaktär och teckan lite på min lilla teo också.. men annars ska jag bara vara hemma. jag harinte så mycket mer för mig.

Så idag blir det nog mycket tänkandes och mycket hindra mig själv frpn att ringa honom. vilket är en väldigt dum ide att göra.
KOncentrera mig på fanfics istället :P


// Vessli

...

Ett nytt irreterande fråge grejs :P

OM JUST DIG

NAMN: Sofi
FÖDD : 29 Juni 1986
BOR: Stockholm, tumba
SMEKNAMN : Vessli, syrran...öh du.
FAMILJ : Mamma, syster, bror och några "adoptiv syskon"
INTRESSEN : Teater, musik, tvspel, vänner, mina katter, teckna m.m
SKOLA : Stockholms universitet

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD..

SAKNAT NÅGON : Ja
ÅNGRAT NÅGOT: Ja
LJUGIT : Ja
SVIKIT NÅGON : Nej
GRÅTIT : Ja.. något...
SKRATTAT : Ja
VARIT SJUK : Migrän
VARIT UTOMLANDS : Nej
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN : Bara emma och emelie

KÄNSLOR

GRÅTER DU OFTA :
För tillfället JA
SKRATTAR DU OFTA : Det tror jag :P
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU: hmm.. lite ledsen
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN: Lite upp och ner
HAR DU FUNDERAT PÅ SJÄLVMORD: Förut så ja...men nu nej inte på några år.
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR : Ja

KÄRLEK!

FUNNIT KÄRLEK DENNA MÅNAD: Jo, men nja...
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD : det vet jag inte..
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN : Öhh.. nej
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID: jag gjorde....
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU: Kanske inte förälskad.. men ändå...
OM JA, VEM : .... Johan
HUR MÅNGA GGR HAR DU STRULAT DENNA MÅNAD : Inte en ända
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN: Jaa...
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN: Jaa...
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET : Söt
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT : det spelar ingen roll
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT:  Det spelar ingen som helst roll
FÅR DU MÅNGA KILLAR : Ingen aning...

UTSEENDET PÅ DIG

BRUNETT ELLER BLONDIN: Brunett
ÖGONFÄRG: Blå
LÅNGT ELLER KORT HÅR : LÅngt
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER: Gullig
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL:  - de tror jag inte
HAR DU LÅNGA NAGLAR: ibland
SMINKAR DU DIG:  Inte ofta.. när jag ska ut...








...

Jag älskar dig!


Jaha...

Jo de va den stunden av sämn jag fick.. inte blev det någon längre sömn idag, även fast jag var vaken hur länge som helst, okej kanske inte riktigt men ändå, jag somnade runt 12 och vaknade vid 8.. så det är ju åtta timmar.
Men jag skulle behöva ha några fler timmar, eftrsom att jag ändå inte får bra sömn de timmar jag sover, jag drömer så konsitga och sjuka saker.

idag tar ska jag plugga lite efter som det inte blev av igår, jag ska skriva på arbetet som ska in nästa fredag.
Sen händer det väl inte så mycket mer, jag ska ta mig en promenad, städa lite, byta lakan :D

trevlig fredag eller hur?! :P

Jag vill ha massor av saker, så tiden går fort och jag slipper tänka så mycket. på måndag är det tre veckor sedan. :´(
Det känns lite konstigt att vara helt utan sin andra hälft. Den som jag ändå har delat så mycket med under dessa fyra år. Men det går över.. hoppas jag..
Idag är en sån dag när det inte är så bra igen, det känns ganska jobbigt och det ända jag vill göra är att ringa. Det känns som en konstig verklighet där allt är uppochner.
Det känns aningen konstigt att vi inte kommer dela våra liv ihop nå mer, som alla planer bara är borta, Allt som vi gjort är bara minnen inte nå mer, inte något som vi kommer dela och prata om.. Många saker som vi har gjort tillsammans vet jag att jag aldrig kommer att göra med någon annan. som små speciella saker som hur vi höll i handen eller hur vi gjorde när vi skulle säga god natt.. sånna saker som vi gjort i fyra år.. men det är väl saker som man hittar med någon annan med..
JAg vet att jag behlver prata om allt och inget.. men vart börjar man?
Det  finns vissa som inte lyssnar riktigt på vad jag säger.
Bloggen är bra att skriva på och man får ur sig massor av saker.
Men samtidigt så får man inte ur sig allt på bloggen, men som sagt, det är ett väldigt bra sätt att få ur sig vissa delar..
det känns som om jag borde vara förbannad på honom för att han har gjort som han gjort,men det är jag inte, jag kan inte vara arg på någon som har funnits i så många år vid min sida.
Men det kanske kommer.. vad vet jag ..eftersom vi har haft det på distans i ett år nå så känns det inte så verkligt än.. det känns liksom inte på riktigt än.. tror jag.. eller jag vet inte riktigt. Men det känns inte riktigt på riktigt än..

// Vessli - Förvirrad

Patrik 1,5

Jag och Emelie såg patrik 1,5 på bio idag. Hur bra som helst, den var verkligen värd pengarna. Jag tyckte att den var mysig och bra.

Jag satt på Waynes vid lagerhaus på drottninggatan idag och teckande medans jag väntade på emelie, där var det en tookigt snygg kille som jag kunde kolla på, även om jag inte är redo att gå vidare så är det ganska kul att sitta och ha nått att kolla på. SÅ jag satt och kollade på honom ett tag :)

Jag har pratat med mamma om min bror idag jag är väldigt stolt över honom. emma och jag fick oss också en bra pratstund :) lika som jag och emelie.

Idag är min plan att stanna vaken tills jag somnar av utmattning, eftersom jag inte sovit så bra på senaste tiden, jag stänger av ljudet på mobilen och ställer ingen klocka. så jag hoppas på att jag ska få sova lite :P
Idag har varit en bra dag, jag har inte saknat honom idag, idag känns det ganska bra. Kanske för att jag hade lite distraktion utav min man på waynes :P ( grymt snygg)
Gissa vart man kan springa på mig närmaste dagarna?! :P

Jag är äntligen klar med min huvud karaktär i min serie :D yeey. Teodore heter han men kallas Teo. jag vet inte riktigt vad serien ska handla om än.. men nått kommer väl.. hoppas jag :P

någon som har en bra ideé på vad man kan göra för att hålla sig vaken ett tag??

// Vessli - bra dag :D

Huvudvärk

Min huvudvärk osm jag haft i ett par dagar vill inte ge sig, så jag blev hemma från lektionen idag.
Jag ska springa på apoteket när det öppnar och köpa mig lite värk tabletter, jag och emelie ska på bio idag och jag vill inte behöva ställa in den.. så jag hoppas mina värktabletter hjälper lite.

Igår på manga kursen blev det många härliga skratt, jag har min ide om vad min lilla serie ska handla om, min lilla vampyrpojke som ser genomdeppig ut, honom ska det handla om, tror jag.. får se om han är vampyr eller något annat.. han kanske bara är en annan pojke.. men honom ska det handla om.. jag ska bara hitta ett namn åt honom.
Någon som har ett bra förslag på namn?

Så jag ska försöka jobba lite med min serie nu när jag är hemma, om jag kan koncentrerar mig, vilket jag förmodligen inte kommer att kunna.. men försöka skadar aldrig.
Helst skulle jag vilja ligga i sängen och ha det mörkt och kallt runt om mig..

Idag känns det inte heller så jobbigt som det har gjort hitills.. jag orkar ta mig upp och engagera mig lite.. även om det ligger i tankarna fortfarande.. men snart har det gått tre veckor.. så jag tycker att det är ganska skönt att ha några fria dagar.
Men det är fortfarande jobbigt som sagt.
Men nu känns det som om det kommer gå över när jag är redo för det.

// Vessli - HUvudvärk

Ellos

Ellos är sjukt snabba på att skicka grejer som man beställer, i måndags så beställde jag 3 olika saker, och idag kom det till posten. Så nu har jag äntligen en lång kofta att ha till strumbyxor :D eller leggings :)

Efter en lunch och promenad så mår jag tok bra, det var hur skönt som helst att gå en stund och fundera lite.
Jag kom på hur jag ska göra mina vita väggar lite roligare, löv! Höst löv hur mysigt ocg fint som helst, så jag ska ta mig en till liten promenad för att plocka några :D

Nu har jag bokat bio biljetter till mig och Emelie till imorgon, hon fick ett biobesök av mig när hon fyllde år, vi ska se Patrik 1,5 :D

nä nu ska jag ta och kolla klart på One tree hill och sedan laga lite och ta mig promenaden efteråt:)
sen blir det manga kurs :D yeeey :D

Det känns som om jag har lite mer krafter och lite mer lust att göra olika saker, det känns som om jag kommer ha några bra dagar lite till och i¨från.
även om jag inte har kommit över det så vet jag att det kommer att finnas bra dagar, som idag :D

// Vessli  - Lite bättre

Onsdag

Idag så är vi "lediga" från skolan, vi ska göra klart våran portfölj och läsa kursliteraturen.
Så jag tog mig en välbehövlig sov morogon, jag hade åsdan huvudvärk igår så att jag somnade när jag kom hem från föreläsningen om droger i skolan.

Jag har haft några sömnlösa nätter och en tuff period just nu, jag hoppas den går över snart så jag kan börja leva igen..

På Schemat idag så står det Plugg, promenad i höst vädret, städning, manga kurs.
så en ganska lugn och skön dag faktiskt. men det behövs.

Nu är det snart dax för lunch och min promenad som blir efter lunch. det är planen iaf :P
Jag ska nog ta med mig kameran och ta några fina bilder på höstlöven.

// Vessli - Lunch time

Blogg från emmas kök

Just nu sitter jag hemma hos emma och bloggar medans hon står i duschen.

Igår kväll blev det kaos för mig och det tog stopp, jag grät och ropade på mamma, jag har sån fruktansvärd hem länktan... det är alldeles för långt tills att jag får träffa min familj igen.
jag vill åka hem nu!!!

Ja ja, natten har varit hur jobbig som helst, så nu har jag huvudvärk efter all gråt och sömnbristen.
Jag och emma bestämde oss för att det var en bra ide att ses och umgås idag. Emmas vän åkte hem och jag har ett brustet hjärta och en grym hemlängktan.

Vad ska jag mer göra idag då, jag ska ge mina katter P-Piller, jag ska äta chips och dricka sockerdricka, japp på en vardag. jag ska ringa min mamma och gråta lite grand, jag ska ta det lugnt och andas. hmm.. ja sen så var det nog inte så mycket mer.

Idag då, jag saknar honom fruktansvärt och det gör så ont så ont, det känns som om jag aldrig kommer bli hel igen, fasten jag vet att jag komemr att bli det.
Men faktum kavrstår att det gör fruktansvärt ont och jag drömmer om honom på nätterna, dock var det en mardröm i natt.. han hånade mig och berättade att han träffat en ny, och att hon var så mycket bätter och att dom hade träffats länge utan att jag vetat om det... jag vet att så inte är fallet.. men det var det jag drömmde.
Jag behöver ett sätt att komma över det här på, jag behöver något som gör situationen lite mer hållbar än vad den år nu, jag önskar av hela mitt hjärta att jag kommer bli hel igen snart. jag vet att sorgen ska få ha sin period och att det får ta den tid det tar, men som jag skrev, bara nått som gör situationen lite mer hållbar.
Jag vill inte komma till skolan med huvudvärk och inte kunna koncentrera mig ordentligt, jag vill inte behöva ställa in saker pga sömnbrist.
Men det ända jag kan göra är att vänta!

// Vessli - Rapport från emmas kök

Vänskap och regn

Idag har det regnat som tusan och jag har inte gjort myckt alls.
Jag har lagat lite mat, städat och pysslat, köpt fin kuddar till soffan och handdukar till badrumet, jag har pratat med mamma en sväng, myst med katterna, suttit vid datorn och druckit te:P

Så har min dags sett ut.
men nu är mitt badrum jätte fint med ljus och nya handdukar, min soffa är jätte finmed två nya kudar.. det ska bli fler :P
det är väldigt mysigt med kuddar i soffan.

just nu väntar jag på tvätten som ska bli klar och på att gossip girl ska börja :P det bli lite mat till seien och lite te.

Vad har jag mer gjort då, ingenting av spännande natur, inte för att det andra avrit det heller.. men ändå.

Vänskap
- Vänskap är något som ska vara lika delat!
- Vänskap är mellan två personer på samma vilkor
- Vänskap är när man ställer upp för den andra när det är svårt.
- Vänskap är när man ställer upp när det INTE är svårt.
- Vänskap ska vara något fint.
- Vänskap är när man finns till för någon som behöver en.


Tycker du att det passar in på dig? tycker du att du är en bra vän?
Det tycker inte jag!

Det här är inte riktat mot dom två som ställt upp på mig. Utan till den som inte gjort det!

//
Vessli - Besviken

Söndag

Ja då var det söndag igen då, tvättdag och donadag!
På schemat idag står tvättning vid 4 och dona och pyssla lite resten av dagen, ta den lite osm den kommer.
Tyvärr så regnar det och det får väl stämmingen att nte vara på topp, men det skulle den nog inte varit ändå.

Det känns så overkligt att vi inte kommer ses nå mer, det känns jätte konstigt att veta att vi aldrig mer kommer sova brevid varandra, aldrig mer få en god natt puss och aldrig mer spendera en hel dag och bara kolla på film och mysa.
aldrig mer tjata om hur man skriver ett sms!

Jag ska försöka ta hand om mig själv idag ocg inte glömma bort mig själv.
Jag måste försöka komma vidare och lära mig leva med ensamheten.

Jag saknar honom just nu hela tiden, det värker och gör ont. Men jag måste gå vidare jag vet det, jag själv förväntar mig inte att göra det den närmaste tiden, det är ändå fyra år som jag läre försöka komma över, jag kommer aldrig att glömma och jag ångrar inte nånting av vårt förhållande, inte ens de dåliga och jobbiga stunderna.
varför ska jag göra det?!

Men hur som helst så ska jag ta hand om mig själv idag. Äta lite chocklad, dricka thé och pyssla!

// Vessli

Mamma

Jag träffade min mamma en sväng idag :D jag länktar jätte mycket hem och sitter å funderar över om jag kan åka hem någon gång snart.. jag länkatar jätte mycket efter min familj. och önskar just nu att det var lite närmare än 30 mil, jag hade jätte gärnat bott närmare om det hade funnits en bra utbildning.
men det gör det inte.

Min mamma fick sig en kanelbulle idag :D och jag fick mig en stor fin chokladkaka :D mums vad jag ska njuta av den, jag ska njuta med lite thé och några ljus.

Jag tycker att det är jätte jobbigt att vara ensam och hade gärna haft någon att mysa med i soffan, eller någon som låg och höll om mig i sängen och bara fanns där för mig just nu. Någon som lät mig prata om allt och inget, någon som höll om mig medans jag grät och någon som sa tröstande ord till mig.

Jag hade velat prata mer med min mamma och hur jag mår och hur jag känner just nu, jag tror inte riktigt att min familj har uppfattat att jag mår ganska dåligt, jag är väldigt bra på att dölja det, lika så för mina vänner, jag är väldigt bra på att dölja hur jag egentligen mår och känner.

Det kanske är bra att ha bloggen vid dom tillfällena, så jag kan skriva om sakerna så att jag slipper säga dom. Så jag slipper låtsas och så jag slipper ha det jobbigt.

Men saningen är att jag inte alls mår bra, jag är i ganska risigt skick och är ganska nerstämd för tillfället, när jag är bland folk och med vänner så "spelar" jag en roll, jag visar inte alls hur jag egentligen mår.
JAg hoppas min svacka snart går över och att jag kan hitta någon som vill hålla om mig!

Ha en tookigt bra lördag :D

// Vessli

Kanelbullens dag

Grattis till kanelbullen :D

Idag ska jag träffa min mamma en snabbis och ge henne en kram :) hon har varit till åland över en dag och åkte då från stockholm.. och vad är inte mer perfekt än att hon hinner säga hej till sin äldsta dotter :D

Jag tänkte köpa mig en kanelbulle till henne :D det förtjänar hon :D och kanske behöver hon det efter en dag och en natt på vikning :P

Igår var emma och emelie här, vi spelade spel och åt massa god saker :P
Väldigt trevligt enligt mig, sen vet jag inte va de tycker! Men jag hoppas de hade trevligt med.

Sen ska jag nog plugga lite kanske, skolan börjar ju på måndag så man läre väl ha pluggat ikapp lite.
vad händer mer då, hmm ingen aning. jag ska nog ta mig en promenad i det fina höst vädret, städa lite, laga lite mys mat och njuta av dagen.. läsa en bok och lyssna på musik :D Äta kanelbullar :P

Okej, nu till det som jag borde skriva om!
Jag saknar honom fruktansvärt, jag vill bara ringa och säga god natt, jag vill bara att det ska vara som det ska, jag vill inte det här.... Jag Vill Inte :(
JAg vet att det inte kommer bli som förr, men man kan ju vilja, och jag saknar det vi hade, även bråken och tjaffsen.
Men som sagt man ska inte tvinga någon att vara med en när de inte vill!
Men det gör onte och jag saknar honom, jag vill inte vara singel, jag vill behöva planera när vi ska ses och ses en gång imånaden och sedan leva på det tills nästa gång vi ses!
Fast jag vet att det inte kommer bli så nå mer, men jag vill..
En sak som jag inte ger mig in i igen är distansförhållande, jag vill ha dom nära inte långt borta.
Men det kommer ta väldigt lång tid innan jag ger mig in i hela dating grejen igen, innan jag ens tänker tanken på att skaffa mig någon ny, innan jag tänker ens försöka hitta någon!

JAg orkar inte, vill inte och har verkligen ingen lust. Jag kanske ska koncentrera mig på skolan och mina vänner ett bra tag nu, skolan ska gå först. sen resten kan vänta. Pojkvänner kan vänta tills skolan är över..

Men huvudpunkten är att det gör fruktansvärt ont!

// Vessli

Torsdag

Idag känner jag mig helt okej, jag har fått det lite mysigare här hemma och jag har planerat min mysiga och god middag :D

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag...

jag kännerinte så mycket saknad idag, jag har inte tänkt på det nått idag..
Hur kommer det sig att det känns jobbigt vissa dagar och bättre vissa.. hur kommer det sig att det slår till plötsligt ibland och ibland inte alls, jag undrar hur lång tid det tar att komma över det hela?
men men det får ta den tid det tar, jag får helt enkelt vänta tills jag är redo för omvärlden :P

Jag och emelie har bestämt datum för vår nästa tur till Rocks.. det var ju så länge sen nu.. :P så nu finns det ett inplanerat :D

Jaha vad ska jag surra mer om då... hmm.. jaa.. nä.. jag tror mina ämnen tog slut. jag har nog inte så mycket mer att skriva idag..

// Vessli