Solsken

Solen skiner på min lediga dag!

Jag vakande 8 och bestämmde mig för att gå upp och göra en mysig frukost och läsa lite i en bok, sen insåg jag att jag var student och inte hade en mysig frukost hemma. men min älskade mamma ska låna mig lite pengar idag, så kan jag köpa mig en mysig frukost och massa mys mat!

så mina planer för dagen är att ta mig till en försäkringskassa, och söka bostads bidrag, sedan åka till willys och handla mat, en massa billig mat som räcker länge :D just det ringa skatteverket ska jag gör med!

sen tänkte jag att jag skulle ha lekt duktiig student och läsa lite kurs litteratur, men insåg snabbt jag för tillfället inte har någon att läsa, hur gör man då?

jag kanske ska ta och kolla vad jag kan välja som andra ämnes inriktning, det börjar bli dax att välja det nu, i höst så ska det stå klart för vad jag valt och söka de.. engelska, svenska, religion ja va blir det, det finns ås mycket att välja på, seda inte bra de utan specialiseringen.. det är bara en massa val hela tiden.

det känns som om det är för tidigt för att ta sig till en försäkringskassa just nu, så jag får sitta och slöa lite hör medans jag har internet :D

ha en tookigt bra dag

//  Vessli - Ledig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback