Helgen

Fredag:
Fredagen började  med ett lr stud styrelsemöte. Det gick bara bra, men vi vart tvungen att avbryta innan vi hann klart med det hela, men vi ska fortsätta nästa möte.
Fredagen fortsatte med en runda på stan med emelie, det var ett tag sedan vi umgicks bara vi två, så det var kul :D jag hittade klänningen i mina drömmar :D och inte var den super dyr heller.
sedan mötte jag emma och vi tog oss hem mot tumba, vi gjorde tacos och började göra oss klara för en ute kväll :D
vi gick på ett ställe på söder, lite fjortis aktigt, men men jag och emma dansade som galningar :P vi hade hur kul som helst, det var verkligen blandad musik :)
vi gick ut aningen för tidigt och kom hem tidigt, vilket var ganska skönt :D

Lördag:
Vi vaknade kvart över åtta och var ganska trötta och sluta så vi bestämde oss för att kolla på en massa gamla astrid lindgren filmer, vi började med lotta på bråkmakargatan, och fortsatte med emil i lönneberga och karlsson på taket :D
vi kollade sen på tv en liten stund, och emma begav sig sedan hem, min inne boende kom hem och vi åt tacos innan han begav sig av mot grönan och sommarkrysset.
Jag spenderade kvällen framför tvn och buss till italien som gick på ettan, sedan tro, hopp och kärlek på trean. men jag somnade efter 10 minuter :P

Söndag:
Idag då, jo jag sov ganska länge fasten jag somnade tidigt. jag har väl tagit igen mig sedan i helgen :P
jag har lagat mig lite mat och gått med soporna, givande va :P
Jag ska ta det ganska lugnt, städa lite dricka te och mysa vid någon film, värdet är inte så tipptopp, regnit och grått, så perfekt för att kolla på film :P
emma kommer hit en sväng och hämtar sånt som hon glömde här sen i fredags, sen ska jag sova i tid och ta det väldigt lugnt, det behöver jag efter vad jag syslar med på veckorna.
jag hoppas min pojkvän ringer mig så vi kan prata en stund idag, vi har inte pratat länge på ett tag nu, så de vore skönt. men men..

// Vessli - Tar det lugnt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback