Idag är dagen

KISS ikväll på stadion.. ahhhh.. jag kommer inte att kunna äta elller nått annat för den delen idag!

idag kommer dom, odag spelar dom på stadion,.. äntligen :D

nu är det dax att börja göra sig klar, fika med emma i parken och lämna syster med pojkvän i stå plats kön :P

// Vessli - överlycklig

nedräkning

nu är det bara 3 dagar kvar :D KISS!

dagen har beståt av kulturama och stan :D roligt värre:D

nu ska det ätas tacos och dricka en cider :P


// vessli - nervös :s

fredag

ännu en frdag i mitt liv, jag var in till centralen till åtta imorse för att möta Daniel. SR var där och rongedal ( eller likande) spelade en låt live där inne.

jag som trodde jag skulle grilla med LR stud idag, men icke, det blir inte så ingen osm ville komma. men det kan jag förstå två gratis festivaler :P

vad händer denna fredag då, jo jag ska tvätta 19-22 och jag tänka ta en sväng till tumba för att köpa kuvert.

nu är det exakt en vecka kavr tills jag sitter på ett fullsatt stadion och kollar på KISS med lillebroren, som inte är så liten längre.

ne nu kliar det i fingrarna efter det roliga online spelet som min lillebror visade mig, nu småst ejag spela lite :P

// Vessli - 7 Days to go

Ned räkningen kan börja

japp... nu kan jag börja räkna ner, tills vadå? till KISS konserten så klart!

En vecka kvar till mina syskon + en pojkvän kommer ner, för att om en vecka + 1 dag gå på konserten:D

syster och jag kände att det kunde vara på sin plats att ha en t-shirt till konserten så det fick jag införskaffa igår!

det ska bli så jäkla kul och det var ändå 10 år sedan de va i sverige, och det kanske inte blir fler gånger, vem vet det börjar ju komma till åren nu, man måste ju passa på medan de lever!

gårdagen spenderades med emma, fixa ögonbryn och pratade en massa.. idag då.. jo idag ska jag nog klippa mig.. kanske lugg vi får se vad frisören säger!

nej men oj va klockan sprang iväg..


// Vessli - Mot nya äventyr

Soool

Solen skiner idag :D
igår var första kvällen som jour tjej här i stockholm, det gick förvånansvärt bra. jag är nöjd över min insatts och mitt kakätande :P

idag så, ja vad ska jag sysla med idag, jag ska tvätta mellan 16-19 och plugga det sista, inför sista inlämingen.. det betyder alltså en utvärdering :P

mycket annt händer den här veckan, imorgon ska jag träfaf en kille som ska köpa min kiss biljetter, sen ska jag åka till emma :D
på torsdag är det sista basgruppsdagen, och jag ska träffa daniel för att få biobiljetterna inför fredagen, på fredag så är det LR stud Grillkväll, som alla medlemar i Lr stud får komma på, man måste dock anmäla sig om man vill följa med på bio, vi har bara 20 biljetter!

men det ska bli tookigt kul att göra, om det blir nått..

såå sen i helgen så är det till att ta det lugnt, nästa vecka kommer en kompis ner som ska söka till kulturama och måste ha sov plats :D så klart hos mig:D
på torsdagen den veckan så kommer mina älskade syskon, för att på fredagen.... gå på KISS konserten..

ja det är väl vad som står för dörren i framtiden..

arvika i sommar, jag som inte trodde det skulle bli någon festival för min del. men det blev arvika... jag ska åka med tjejjouren så det ska bli jätte kul:D

eftersom man är ledig nu för tiden så ska jag väl dryga lite framför datorn och äta ite frukost :D


// Vessli - Ser framåt

Tjejmys

God morogn!

idag ska jag spendera tid med emma, en liten stund iaf, sen blir det att åka till jouren för en tjejkväll med mina joursystrar :D så tjejmys hela dagen :D

just u försöker jag inse att jag måste vakna och äta frukost, för att inte glömma lyckas klä på mig nått bra, vädret är mulet och jag tror att det små regnar. mysbyxor och en myc tröja kanske?

frukost, jo, den måste jag försöka mig på, jag måste äta en rejäll frukost om jag ska klara mig ända till fyra då vi ska äta på jouren, men kan man äta en rejäll frukost när man bara har rostade mackor med smör hemma?!

jag kanske får laga mig lite makaroner istället.

ne nu måste jag ta tag i verkligheten, jag vill ju bara sova.

tjejmyset på jouren kommer bestå utav, mat, spel, tjejsnack och en massa coola och bra tjejer i samma rum :D

// Vessli - tjejmys

17 Maj

Norges national dag! Grattis Norge!

så idag fyller norge år:D kul för dem!

jag har nyss vaknat men känner mig inte utvilad på en fläck, jag vil sova lite till, eller åtminstone ha gått upp lite itdigare, när jag vakande första gången, man blir alltid piggare om man går upp fösta gången man vakanr, isället för att tvinga sig själv att somna om en stund till.

dagen då, jo igår skrev jag att jag skulle plugga oh ringa min vän, jag måste nog lägga till städa med, storstädning.
även om jag skulle kunna tillbringa hela dagen vid datorn och slösa bort den på meningslöst dravel, så måste jag städa, det behövs. städa och byta sängkläder. sen ducsha ikväll för att få krypa ner nyducshad i nytvättade påsalakan :D

säkerligen eftersom jag känner mig själv så kommer mesta delen av dagen spenderas här ändå. jag kommer att dras på något magistk sätt :P nej jag önskar att jag kunde stänga av datorn för dagen, men jag har ingen musik då, och vem vill städa utan musik?? inte jag ialla fall!

ne nu ska jag njuta av en frukost och senaste avsnittet av one tree hill :D

// Vessli - Grattis Norge

Fredags kväll

japp, här sitter man ännu en fredagskväll. det var meningen att jag skulle leka med emelie, men jag kommer inte ut på linjen, jag kan varken ringa eller smsa. så om du läser förlåt!!

mörkret har lagt sig utanför fönstret och jag funderar på om det är dax att sova nu, lite tidigt för en fredagskväll, men är man ensam så är man. :P
jag trivs med tystnade och ensamheten, jag trivs med att kunna lägga mig när jag vill och läsa eller fika i sängen, thats me!

imorogn, ja vad händer då, jag ska plugga, jag ska börja skriva på sista portfolion, den sista uppgiften i skolan, sen är det slut, mitt fösta universitets år är avklarat om ca en och en halv vecka :D
sen blir det en massa sommar kurser i sommar men ändå, jag läser sommar kurser eftersom jag inte fick något sommar jobb.

nu ska jag krypa ner under täcket, öppna mitt fönster och låta kylan sprida sig i rummet, sen krypa ner under täcket och gosa ner mig riktigt mycket, läsa några rader ur en bra bok och sedan sova. imorogn tänker jag ta sov morgon, jag tänker sova ut för första g¨ngen på riktigt länge.
sen äta lite taco rester och ringa min vän i malmö :D

God natt och ta det lungt i nattens mörker!

// vessli - lugn

Kiss biljetter

Hejsan hoppsan!

nu är det så här att jag måste sälja mina två stå plats biljetter till kiss konserten den 30/5 på stockholmstadion.

de kostar 500kr7st och är två stycken.

om du är intresserad av dem så skicka ett mail, eller lämna en komentar!

// vessli

Tandläkaren

Jag avskyr att gå till tandläkaren, jag bet ju av en tan och blev  tvungen att ta mig till en tandläkare för att fixa den, men jag hatar verkligen att gå dit.

så klart så hade jag fått en massa hål i tanden med, jippi så det var bara attt lägga sig ner i stolen och se glad ut.. men tandläkaren var jätte bra, jag var dock bara jättte rädd och trodde att jag skulle dö hela tiden.

jag tänker inte gå till tandläkaren nå mer nu!

// Vessli - Tandläkarskräck


Kvinnohöjden

Kvinnohöjden i borlänge kommer alltid att ha en speiell plats i mitt hjärta!

Hela helgen har varit underbar, solen har skinnit ( stavning?) och människorna har varit tookigt bra :D
jag har bland annat en ny lillasyster "heltäckningsmattan" och en massa roliga nya vänner i hela landet :D från kiruna i norr till nässjö i söder!

jag kommer alltid att behålla den här helgen i hjärtat!

dock var det skönt att få komma hem och ducha och bara få sova i en riktig säng, samt att få äta kött efter en köttfri helg.
jag sov i huset som kallades 1700 tals villan, utab vatten. så vi fick gå till stora huset om vi ville dricka vatten eller gå på toa, samt att det var varmare ute än inne :D men lika glad för det är jag :P

nu ska jag njuta av att vara människa framför allt tjej :D

ha en tookigt bra kväll!

// Vessli - Lycklig

fredag

japp så var det äntligen fredag då :D
jag sitter och drygar ut tiden i väntan på bussen, osm jag ska gå till om fem minuter...

klockan halv två ska jag befinna mig på ett lr stud möte och klcokan halv tre på t-centralen. tåget ska ta mig till dalarna, närmare betämt borlänge och kvinnohöjden!

tjejjours utbildning hela helgen :D

packningen stå och väntar på mig och jag måste börja stänga av datorn och börja röra på mig :D

// Vessli - På väg

Soliga Torsdag

solen strålar :D jag är tookigt lycklig för det!

igår hade vi redovisning på teater historia hela dagen, fråm 9 till 16 så det blev en lång dag med redovisningar! men roligt var det, en grupp redovisade utonhus, en annan hade en roterande scen eller ja de roterade i rummet publiken satt i mitten och sedan skedde skådespelet runtomkring.

jag då, jo jag och resten av den fantastiska fyran, lite märkligt att vi heter så när vi är sex gruppmedlemar, men ändå, vi är grupp nummer fyra!
vi hade 1700 talet, och då hände det en massor, jag fick spela gustav den tredje och en hustru i ett mask spel :D
vi lyckades väldigt bra med våran uppgift, jag fick en massa bra ideér som jag kan använda senare, när jag är klar och har egna teaterklasser :P

imorse när jag vkande strålade solen och jag kände att dagen inte kunde bli annat än bra, klockan 10:30 träffade jag min nya hyrs värd, jag skrev kontrakt på en liten lägenhet på 19 kvm där jag får ha mina bäbisar, inflyttningen sker den 1 juni :D

jag ska äntligen få ta ner mina älskade små katter, eller små och små...

när jag äntligen kom hem från tumba, så letade jag upp en filt, eller jag det blev ett blått överkast, packade lite böcker och gick sedan ner och lade mig i solen och läste i tre timmar! skönt!

resten av dagen då, joo jag ska söka bostadsbidrag, försörjningsstöd ifrån soc inför sommaren, bestämam mig för om jag ska läsa 100% eller 150% i sommar ( jag har kommit in på två sommar kurser), och leta sommar jobb lite till och hoppas att jag får det!
jo och packa inför helgen, jag ska ju åka på tjejjours utbidning i borlänge :D det ska bli riktigt roligt att träffa andra engagerade tjejer!

så solen får skina på mig genom mitt öppna fönster, medans jag sitter och slavar med min lista :S

// Vessli - lugn

valborg och 1 maj

Valborg

Valborg startades med picknick. Jag, Emma ocg David begav oss ut till dalarö ( nått likande namn) för att sitta i solen och mysa med lunch, joo solen sken säkert i en halvtimme, innan de mörka molnen och kylan började smyga sig på, men vi envisades med att sitta kvar och fikade samt spelade lite yatzi.

Efter ett tag så begav vi oss iväg hemåt eller mot emma och david, vi kollade på tv och slappade, sedan åkte jag hem. jag kom hem runt 8 och han inte se någon brasa, lite sorligt faktiskt!
men jag satt hemma och fortsatte på en teater mask som jag börjat på, jag ska göra sex stycken tills på torsdag :S vet inte hur jag ska hinna men men.. det går nog!

Det var valborg det..



1 Maj

En av de viktigaste dagarna på året :D

jag deltog i ung vänster storstockholms 1 maj tåg, som avgick från medborgarplatsen till kungsträdgården ( heter det så?)
jag som trodde att jag ensam och över given skulle få gå i tåget, men icke väl på plats fick jag en uppgicft på en gång :D
jag var en fanbärare och rödpress säljare :D that´s me:D

Fan bärar jobbet var det absolut roligaste, jag och några till skulle gå längs sidan av tåget och bärar fanor, som glitter runt jul, skulle vi vara enligt rafael :P

det var riktigt läskigt, för vid en viss punkt skulle vi springa upp på slottstrappan och ställa oss där, vi kom dock inte upp på trappan menvi stod framför den.
för när vi kom fram till den så kom det en massa vakter och pekade på oss med vassa knivsaker :S så vi tog platsen framför istället!

Men det var kul :D sedan väl framme så var det en massa tal och mucik, under konserten med florence valentin stod vi fan bärare framför scenen med fanorna, så man fick vrida huvudet i en rolig vinkel för att se dem :P men det var tookigt kul iaf :D

jag läste att det hade varit runt 10 000 pers där :O lite mer än vad jag är van.. så jaaa lyckat enligt mej..

värdet hölls sig under tåget och konserten, efter allt var avslutat så vart det molning och kylan smög sig på!

Men på det hela taget så var det enligt mej en väldigt lyckad 1 Maj :D
jag tänker deffinitift satasa på att vara fanbärare nästa år med:D



Helgen då, fredagen spendrades med att tvätta och ta det lite lugnt, göra teater masker, gårdagen spenderades med emma, först hemma hos mej, sen åkte vi till farsta för attt hitta ett par byxor till emma, men det blev jordgubbar istället :D
vi tog oss hem till emma för att äta hordgubbar och spela lite kort, vi blev där ett par timmar till jag åkte hem med migrän.
så det blev en tidig kväll!

dagen då, jo dagen ska spenderas med teatermasker, och ta det riktigt lugnt jag har fortfarande ont i huvudet :( men det blir nog bra det med!
solen skiner emellan ibland och gör dagen vacker :D


samtidigt som solen skiner och gör världen vacker så tog en person imorse ifrån denna värld, Svea! jag hoppas att hon får vila i frid!

// Vessli