5 dagar kvar

Japp nu är dte 5 dagar kvar till julafton och mys med familjen :D

jag sitter hemma hos min mamma och njuter av att få vara ledig och bara få ta det lugnt!

det ända jag ska göra är en gruppuppgift och en uppsatts sen är jag helt klar :D

Ne nu ska jag göra te och kryoa ihop i soffan med en bra bok och bara ta det lugnt :D

HA en bra Jullov, eller sista dagar i skolveckan :D


Tredje advent!

image5

När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och alla bakar kakor
och har ett väldigt styr.

Min helg har varit stressig men tok rolig..

om vi börjar i fredags:

Jag var på praktiken och vi kollade på film, Ondskan en väldigt givande filmkollning.
efter det så skyndade jag mig hem för att byta om och packa om lite, begav mig sedan av mot Lina.

väl framme hos lina så käkade vi pizza och pratade, pizza på golvet och äta med händerna äkta student stil.
efter pizzan fått sjunkit, så klädde vi oss varma ocg begav oss emot Zinkensdam.

en tur på coop och sedan var det dax för kvällens stora händelse, vi va sjukt pep och helt på g... det var nu dax att gå in på zinkendamms arena för att kolla på Bandy. Hammarby - Edsbyn!

det var ju inte bara lite kallt utan man trodde att man skulle frysa ihjäl.. men det gjorde vi inte tackvare den sköna stämmningen, vi klappade, skrek och sjöng. Jag gillar inte något av lagen mitt lag är ju självklart Bollnäs :D men ibland måste man ställa upp för de andra hälsinge lagen.
men jag var med dragen i sångerna och ramsorna och skrek och tjoade :D

matchen var bra, dock väldigt orättvis, en hel del fula grejer från hammarby. som inte domaren uppmärksammade tyvärr.. men så är det i alla sporter.

i första halvlek så ledde edsbyn ganska mycket, 1-4 tyvärr ändrades det i andra halvlek när hammarby tog igen en massa mål, matchen slutade 6-5 :(

men en kul kväll iaf :D den 26/12 blir der derby mellan Edsbyn och Bollnäs, lina ska vara på min läktare :D



Japp lördagen och söndagen har varit vigd åt Ung Vänster, storstockholm ( mitt nya distrikt) har haft DÅK = Distriksårs konfererens :D

tokkigt roligt eftersom det var min första i stockholm :D
vi kom fram till en massa bra grejer och en jätte bra verksamhetsplan!

grymt bra stämmning och en massa roliga människor, som jag hoppas att jag kommer att ha privilegiumet att lära känna i framtiden!
det kanske blir en veckokurs för min del i januari :D

japp det var de, sen har jag packat, städat och pluggat därimellan :S jag hinner mycket på en och samma helg jag :P den du!

och nu ska jag snart njuta av några avsnitt av andra avenyn och sedan ska jag äntligen få sova :D jag länktra verkligen efter sängen nu, men måse hålla mig vaken en stund tiil så att jag inte vaknar alldeles för tidigt imorgon!

nu är det bara 9 dagar kvar till jul!

Ha en bra tredje advent :D

Lucia

image4

Idag är det lucia :D

jag fick se ett fint luciatåg på min praktikskola :D jätte fint och jätte roligt!

nu ska jag fortsötta stöka runt och städa, tvätta och packa lite :D snart åker jag till mamma för julen. imrogn blir det bandy med lina :D
dock inte mitt lag men ändå, bandy e alltid lika kul :D


ha en tookigt bra lucia :D

andra advent

image3



När andra ljuset brinner
vi julklappar syr
och vi bakar kakor
och har ett fasligt styr

mysdag

Idag har jag och en av mina närmaste vänner varit på stan och myst.

vi träffades på söder för att leta oss en pizzeria, och vi hittade en med tok goda pizzor tussen och en natt hette den.
efter pizzan var det julklapps letande dax, och japp vi hittade lite roliga saker. och nu vet jag vad du ska få av meji julklapp :P den du!

vi avslutade dagen med en fika och here i am, hemma igen :D

jag behövde en lugn och skön dag i en bra vänns sällskap!

Tack för idag :D

En enslig onsdags natt..

eller är det tordag nu, hmm.. idag var det praktik dag :D jippi tänkte jag och gick och lade mig i tid för att orka. jag åkte dit i tid och fanns på plats 5 min innan jag skulle träffa min handledare.

jag väntade och väntade, men det dök inte upp någon handledare så jag gick för att kolla sals dörren , så att jag inte hade tagit miste på tiden eller så... när jag kommer fram till salen så ser jag ett fint litet a4 där som inte är ett schema utan en lapp där det står med grön text att hon är sjuk och lektionen är inställd.

så var det bara att ge sig iväg hem igen, jag kom hem och lagade mej lite mat och gav mig sedan iväg på alby för en flygbladsutdelning. där väntade 20 min efter utsatt tid på de andra och ingen kom.. de var bara att åka hem igen. skulle igentilgen ha varit på möte klockan 18:30 men orkade inte efter den här dagen så jag åkte hem istället.

jag kröp upp i sängen med min älskade harry potter bok ( som jag läser för andra gången nu:P ) drack te och åt mackor. Jag läste även ut när lucy sullivan skulle gifta sig.

sen kom den stunden när jag skulle krypa ned i sängen och sova lite. runt 22 snåret släckte jag lampan och gosade ner mej.
då kom tankarna, jag började fundera på hur jag ska kunna träffa min farmor i jul utan att behöva prata med pappa, man måste nämligen ha en nyckel för att ta sig in..
jag ringer min faster tänkte jag, men då måste jag förklara för henne varför jag inte ringer min pappa och då blir det bara jobbigt..

men jag får nog ta och ringa henne ändå, hon vet ju hur han är.. men det är smärtsamt att behöva prata om det med henne. jag har inte särskillt bra kontakt med henne..

då trodde jag att jag skulle få sova lugnt, men nej då.. då ska jag börja fundera över min pappa och må dåligt över det.. jippi... där försvann den nattsömnen.

Hur kan en förälder göra så här mot sitt barn?

Jag vet att det bästa för min skull skulle vara att bryta med honom, men det är inte så lätt, han är ju ändå min pappa. min alldeles egna fördjävliga pappa..
jag vet att jag är 21 och borde kunna hantera det här efter ett helt liv utan pappa, men så enkelt är det inte.. ja önskar att det var det.

Jag skulle vilja att han var en pappa som brydde sig, men det kommer han aldrig att bli.. han kommer alltid att såra mig. och de måste jag leva med... även om jag inte vill.. men kanske när jag blir äldre att jag kan bryta med honom.. eller att jag är starkare och inte påverkas lika lätt.. men jag tror mer på den första alternativet..

det låter kanske hårt att bryta med sin pappa, men de som vet förstår!

Tack pappa för den goda nattens sömn!

Tack för att ni finns för mej när jag brhöver det!
men det är inte lätt alla gånger att prata om sådana här saker med er som inte varit där..och jag vet att jag säger att jag mår bra fasten jag kanske inte gör det.. men jag tacklas med det på mitt sätt..var inte oroliga!

tack för att ni finns ännnu en gång, och jag vet att jag kan vända mig till er när som helt och hur som helt :D

hmm..

Jag har flera anledningar att må dåligt just nu, de e kaos mellan mej och min käraste.. eller jag har inte hör i från honom sedan i fredags, och han svara inte någon. han är försvunnen.
Ingen vet var han är och ingen får tag i honom..

Vart är du?
Jag är orolig och i panik. jag vill bara ha ett tecken på att han lever att han finns, hur det är mellan oss.. jag palar inte nå mer nu :(

den andra är att min pappa som ska vara där för mej.. nej han är i stockholm med min halv syster och hör inte ens av sig till mej.. inte ens ett sms..
jo jag vet att jag har levt med detta hela livet..
det gör såå ont.. jag orkar inte.. jag vill bara ha en pappa i mitt liv.. jag orkar inte ta llt igen.. varför allt just nu...

men för att citera min lilla syster " precis när allt är på bristningsgränsen så brukar det ordna upp sig ganska snart"

men just nu känns det bara meningslöst med allt.. jag gråter om vart annat och vet inte vart jag ska ta vägen.

HJÄLP mej nån!


Första Advent

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
och alla människor glädjas
att fira få advent.



Japp då börjar nedräkningen till julafton :D
Konsting nog kan jag inte glädjas lika mycket som jag tidigare gjort. men det händer ganska mycket just nu och det kommer bli ännu värre..

det gör fruktansvärt ont att se honom så här och att han skärmar av sig från mej.
jag vet att vi har förlorat varandra på vägen och att det inte kan repareras.
han kommer verkligen att hata mej efter det att jag pratat me de personer jag inte skulle.. FÖRLÅT!

Ha en trevlig första advent